“Fii pe fază!” şi Alex Bogdan te premiază, la Prima TV

Toamna asta, daca esti pe faza, Alex Bogdan te premiază în show-ul oamenilor isteţi, de la Prima TV.
“Mondenul” Alex Bogdan, care dă viaţă personajelor precum Traian Băsescu, Radu Beligan, simpaticul racheţ sau “fata bună” Andreea Tonciu caută în această toamnă oameni cu mintea brici, pe care să-i ia la întrebări în emisiunea “Fii pe fază!”.

image

Nu e nevoie să fii olimpic, ci doar să-ţi meargă mintea. Nu trebuie să toceşti toată biblioteca, ci doar să-ţi pice fisa. Dacă eşti atent şi isteţ, „Fii pe fază!” şi poţi câstiga leafa pe-o lună… într-o singură zi. În plus, dacă eşti câştigătorul ediţiei, ai dreptul să participi şi la următoarea. Altă zi, altă şansă de câştig, mai mulţi bani în buzunarul tău.

“Acest format e unul tineresc, interactiv, care îşi propune să testeze capacităţile noastre de a fi atenţi şi, evident, de a testa cultura generală a concurenţilor, dar şi a celor care urmăresc emisiunea din faţa televizoarelor. Este o provocare, pentru că în această societate extrem de grăbită şi dezorganizată, emisiunea “Fii pe fază!” te “bate” uşor pe umăr şi-ţi “spune”, ia-o mai încet, nu te mai grăbi, că nu ai de ce, ia să vedem cât de atent poţi fi. Cât de pe fază poţi fi pentru a câştiga premiul pus la bătaie”, spune Alex, care în această toamna va avea un rol în plus. El va prezenta show-ului “Fii pe fază!” şi în paralele va continua cu parodia, în noul sezon al emisiunii “Mondenii”, de la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.