Fanii Vara pe val au o nouă aplicaţie de votare pe Facebook

* Din această săptămână, ei pot vota pentru echipa, vedeta şi emisiunea preferată

De săptămâna aceasta, fanii emisiunii Vara pe val de la TVR au posibilitatea să-şi voteze favoriţii – şi să intre astfel în cursa pentru câştigarea unui autoturism – prin intermediul unei noi aplicaţii de Facebook. Astfel, cu ajutorul a doar câteva click-uri, ei vor putea decide, pentru fiecare săptămână, care va fi echipa învingătoare şi cine va suporta pedepsele de duminică seara, în competiţia dintre TVR 1 şi TVR 2.

image

În noul sistem de vot de pe pagina Vara pe val, fanii vor avea la dispoziţie trei mari categorii de votare: echipa fiecărui post tv (TVR1 sau TVR2), vedetele săptămânii, respectiv ediţiile emisiunii (în funcţie de dată şi oră). Astfel, nu vor exista restricţii în ceea ce priveşte votarea – un fan îşi va putea da voturile atât pentru TVR 1, cât şi pentru TVR 2, de asemenea, va putea alege vedete din ambele echipe sau ediţii ale emisiunii difuzate la TVR 1 sau TVR 2, în funcţie de atractivitatea fiecăreia. Fanii vor putea vota de 10 ori în fiecare săptămână pentru acelaşi canal, vedetă sau emisiune şi vor avea posibilitatea să vadă clasamentul intermediar în timp real.

Perioada de votare va începe duminica la ora 22.10 şi se va încheia sâmbăta dimineaţa, la ora 10.00, pentru fiecare săptămână a emisiunii maraton Vara pe val. Noua aplicaţie de Facebook prin care fanii îşi pot alege câştigătorii a fost creată şi dezvoltată de Tomorrow Interactive. Ea poate fi accesată din meniul principal al paginii Vara pe val, prin butonul „Votează echipele”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.