„Fabrica de staruri”: Astazi se alege castigatorul concursului

• Finala show-ului de la TVR 1, în direct, duminică, 3 iunie, ora 21.25

Pe 3 iunie, cei şapte concurenţi rămaşi în „Fabrica de staruri” vor afla care dintre ei pleacă acasă mai bogat cu 50.000 de euro şi cu un contract cu o casă importantă de discuri în buzunar.

Până în seara finalei, cei şapte se pregătesc intens, dar îşi fac şi mai multe mărturisiri personale, având în vedere apropierea despărţirii.

După ce s-a jucat cu Andi de-a şoarecele şi pisica timp de mai multe săptămâni, indecisă dacă să îl aleagă pe el sau să păstreze relaţia pe care o avea înainte de a intra în „Fabrica de staruri”, Irina a recunoscut acum că are sentimente foarte puternice pentru Andi şi chiar se teme că el nu-i mai răspunde în acelaşi fel. Într-o discuţie cu Alex, acesta din urmă a sfătuit-o să ia lucrurile în serios în ceea ce îl priveşte pe Andi, pentru că „e băiat bun”.

Se pare ca Andi s-a îndrăgostit de Chişinău. El a afirmat că îşi doreşte să se mute în Moldova după terminarea proiectului, dar nu înainte de rezolva problemele familiale care îl aşteaptă acasă. Măcinat de stresul finalei, dar şi de amintirea dureroasă a tatălui său, el a mărturisit că nu se mai poate odihni. Cu toate acestea, simpaticul concurent este încrezător în şansa lui.

Tinerii se gândesc cum vor folosi premiul, în cazul în care îl vor câştiga. Arpi şi Alex îşi doresc propriul studio muzical, cu aparatură performantă. Arpi îl vede pe Alex ca favorit pentru câştigarea marelui premiu, chiar dacă „nu este un om atât de agreabil”, cum spune el. Imediat, în topul lui, se află Andi, despre care spune că ar merita cel mai mult să câştige, deoarece „este un om atât de talentat, creativ şi nu în ultimul rând cu un suflet incredibil de mare”. Alex este de părere că fiecare dintre concurenţii rămaşi în competiţie are şanse la premiu. A dat ca exemplu cazul Lorenei, considerată de mulţi favorită şi care a părăsit casa în urma duelului cu Maria. Prin urmare, el şi-a propus să încerce să câştige cât mai multă simpatie din partea publicului.

Fericită că a rămas printre finalişti, Maria a scris o poezie pentru colegii săi. Ea a dedicat fiecărui concurent câte un vers, iar gestul a fost foarte apreciat şi aplaudat. Pe lângă talentul poetic, Maria s-a dovedit şi o sportivă foarte agilă. La un curs de dansuri capoeira, cu un profesor venit chiar din Brazilia, Maria a impresionat printr-o demonstraţie de gimnastică. La acelaşi curs, Doina a fost foarte admirată de profesorul brazilian pentru calităţile ei fizice.

Pentru că este ultima săptămână la „Fabrica de staruri”, concurenţii au decis să fie toţi şefii casei. Alegerea s-a dovedit una bună, pentru că nu au mai apărut dispute între ei pe tema hainelor murdare, a spălării vaselor etc. Miercuri, organizatorii i-au surprins plăcut, punându-le muzică în casă. Melodia care i-a făcut să sară la dans a fost chiar „Zaleilah”, cu care Mandinga ne-a reprezentat la Eurovision.

Dintre cei 16 tineri din România şi Republica Moldova care au fost selectaţi să intre în „Fabrica de staruri” cu trei luni în urmă, au rămas în competiţie cei mai talentaţi, rezistenţi şi charismatici şapte concurenţi. Duminică, telespectatorii TVR 1 şi Prime TV îl vor alege pe cel care va câştiga cei 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri. Până atunci, ei pot vota pentru Maria (02), Arpi (03), Irina (04), Alex (05), Andi (09), Vlad (13) sau Doina (14), prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.