Eurovision: Trupa Hotel FM are un program din ce în ce mai încărcat

Au mai rămas trei luni până la plecarea delegaţiei române la Dusseldorf, iar pregătirile pentru participarea la concursul Eurovision din acest an sunt în toi.

Gabriel Băruţa, compozitorul piesei Change, lucrează la forma finală a acesteia. La orchestraţia piesei, el a colaborat cu violonişti de la filarmonica din Oradea şi alţi instrumentişti, iar rezultatul final promite să fie unul foarte bun.

În paralel, echipa din TVR a demarat mai multe acţiuni pentru o cât mai bună prezentare a României la concursul din luna mai. Pe plan intern, au loc discuţii cu stilişti şi fotografi profesionişti, coregrafi, alţi specialişti, sponsori, iar pe plan internaţional, sunt în toi discuţiile cu oficialii EBU, cu reprezentanţii celorlalte televiziuni participante, cu jurnalişti străini. În acest sens, detaliile despre turneul de promovare şi întâlnirile pe care băieţii de la Hotel FM le vor avea cu presa şi publicul din fiecare ţară sunt în curs de finalizare.

Zilele acestea, cei trei membri ai trupei Hotel FM se află la Bucureşti (ei locuiesc în Oradea), unde vor avea un program încărcat: întâlniri cu stilişti, şedinţe foto, mai multe sesiuni de înregistrări, interviuri, prezenţe în diverse emisiuni tv. Astfel, publicul larg va avea ocazia să îi vadă în direct la emisiunile Tonomatul DP2 (vineri, 28 ianuarie, de la ora 8.10 la TVR 2), Ne vedem la TVR (sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 15.15 la TVR 1) şi Super ofertă : Hotel FM ! (duminică, 30 ianuarie, de la ora 21.10 la TVR Internaţional).

Luni, 31 ianuarie, trupa Hotel FM, în postura de reprezentantă a României la Eurovision, va avea o primă întâlnire oficială cu presa centrală. Cu toate că nu au studii muzicale sau o carieră consacrată în domeniu, ei au câştigat dreptul de a cânta pe scena la care  mulţi artişti faimoşi visează încă să ajungă. În cadrul acestei întâlniri ei vor vorbi despre cum au reuşit această performanţă, care este povestea lor şi despre cum se pregătesc pentru cea mai importantă competiţie din viaţa lor – Eurovision 2011.

One thought on “Eurovision: Trupa Hotel FM are un program din ce în ce mai încărcat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.