Eurovision 2012: Coregraful Anže Škrube a venit la Baku pentru a susține România în finala

Coregraful din spatele show-ului Mandinga de la Eurovision, slovenul Anže Škrube, a zburat din Los Angeles, SUA, 40 de ore până la Baku, pentru a putea fi alături de trupă și a susține România direct din Crystal Hall în finala concursului muzical european.

Acesta a ajuns în capitala Azerbaidjanului joi dimineață, fiind întâmpinat la aeroport de echipa TVR și de managerul trupei Mandinga.

”Anul acesta, chiar daca nu aș fi lucrat cu Mandinga, votez cu siguranță pentru România în finala Eurovision. Mandinga și România merită să fie numărul 1″, a declarat coregraful Anže Škrube. El a povestit că a urmărit pe Internet modul în care s-a prezentat România pe scena Eurovision în semifinala din 22 mai și este convins că avem ceea ce ne trebuie pentru a obține un loc bun sâmbătă.
”Sunt mândru și fericit să lucrez cu asemenea muzicieni profesioniști și cred că România are o trupă care-o reprezintă foarte bine la Eurovision. Lucrez pentru multe talent show-uri, am lucrat cu o serie de artiști internaționali, așa că am la ce să mă raportez atunci când critic un spectacol. În cazul Mandinga sunt foarte mulțumit și sper să nu mai intervină nimic pe scenă, astfel încât cei șase să poată transmite energia și optimismul cu care m-au cucerit și pe mine”, a completat slovenul, care în prezent lucrează în SUA.

Anže Škrube, câștigătorul mai multor  competiții internaționale de dans și coregrafie, colaborează cu numeroase vedete internaționale și lucrează pentru unele dintre cele mai populare showuri muzicale din Statele Unite ale Americii. El este considerat unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

România va intra cu numărul 14 în finala Eurovision Song Contest, care va fi transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD și TVR Internațional sâmbătă, de la ora 21.00. Liniile de vot vor fi deschise abia după ce toate țările din concurs își vor fi terminat numerele artistice. Românii pot vota pentru țara lor doar dacă se află peste hotare și urmăresc finala Eurovision 2012 la postul de televiziune local.

 

Vezi aici cu cine va concura Mandinga in finala

Cele zece piese calificate din Semifinala 2

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.