„Eu nu sunt produsul unei intamplari, asa cum este Dragos” – sustine Ionut DolanescuEste pentru prima oara cand o echipa de televiziune patrunde in camera artistului, care tinea foarte mult la intimitatea sa.

La sase luni de la moartea lui Ion Dolanescu, o echipa a “Povestirilor Adevarate” de la Acasa TV a fost invitata de fiul maestrului, Ionut Dolanescu, in casa in care a trait si s-a stins tatal sau.

Invitatia lui Ionut Dolanescu a venit in urma scandalului iscat pe marginea averii lasate in urma de tatal sau si a acuzatiilor aduse de fratele sau, Dragos, care sustine ca Ionut ar fi luat din casa tatalui lor mai multe lucruri de valoare.

Camera maestrului a fost descuiata in prezenta echipei Povestirilor, care a descoperit acolo toate lucrurile artistului, intacte, asa cum le-a lasat: haine si pantofi de scena, medalii, dilome suveniruri si obiecte primite de la fani, dar si un reportofon pe care maestrul obisnuia sa il foloseasca seara, pentru a-si inregistra cantece.

Din casa lui Ion Dolanescu lipsesc doua tablouri valoroase, despre care Ionut spune ca i le-ar fi dat fratelui sau, care mai apoi le-ar fi vandut. Celelalte tablouri si obiecte valoroase, despre care Dragos spune ca le-ar fi luat din casa Ionut, au ramas intacte.

Eu nu sunt produsul unei intamplari, asa cum este Dragos„, a declarat Ionut Dolanescu, plin de mahnire, cerandu-i fratelui sau “sa nu tarasca in noroi si numele mamei sale, Maria Ciobanu”.
Fratele maestrului, care locuieste acum in casa familiei Dolanescu, a facut, in exclusivitate pentru Povestiri Adevarate, o marturie incendiara. Acesta a vorbit despre desele certuri ale maestrului cu fiul sau, Dragos, care ii cerea frecvent bani.

Aceste certuri l-ar fi doborat, psihic, pe Ion Dolanescu, care se plangea in ultima vreme ca se simte din ce in ce mai rau. Tot fratele maestrului a vorbit despre faptul ca artistul a amanat scrierea testamentului, pentru ca nu se gandea ca ar putea muri prea curand.

Catelusa lui Ion Dolanescu il asteapta si acum pe stapanul ei, pe presul din fata casei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.