Emoţii, certuri şi îndrăgostiri în „Fabrica de staruri”

• Show live „Fabrica de staruri”, duminică, ora 21.25, la TVR 1

Cei 15 concurenţi rămaşi în casa Fabricii de staruri după prima eliminare se pregătesc intens pentru seara de duminică. Ediţia cu numărul 4 a show-ului transmis în direct la TVR 1 şi Prime TV (Moldova) va marca şi cea de-a doua eliminare, bazată pe votul telespectatorilor. Între timp, tensiunea începe să-şi spună cuvântul, iar între tinerii constrânşi să locuiască împreună timp de mai multe săptămâni încep să apară primele disensiuni, dar şi simpatii.

Alina şi Cristina sunt cele două concurente pentru care această săptămână a fost una cu multe emoţii. Dacă ultimele lor evoluţii nu au convins juriul, pe 8 aprilie ele vor încerca să adune ultimele voturi din partea publicului, interpretând „Behind These Hazel Eyes” (Kelly Clarkson) şi „Come Along” (Titiyo) – Alina, respectiv „Hallelujah” (Alexandra Burke) şi „Tout l’or des hommes” (Celine Dion) – Cristina. Care dintre cele două concurente va reuşi să convingă telespectatorii că merită încă o şansă vom vedea duminică, de la ora 21.25, la Fabrica de staruri.
Acomodaţi deja cu supravegherea camerelor de luat vederi, tinerii încep să lase diplomaţia la o parte şi să-şi exprime nemulţumirile fără perdea. Se pare că Dragoş nu ştia că rockerilor nu le plac… manelele. El i-a cantat lui Alex o manea despre o „stăpână” şi o „prinţesă”, privindu-l fix în ochi. Ghinionul său a fost, însă, că Alex nu a gustat gluma, suspectând în textul melodiei un mesaj subliminal pentru el. Personalitatea puternică a lui Alex l-a determinat pe acesta să reacţioneze violent, jignindu-l pe Dragoş, iar, cum acesta din urmă nu s-a lăsat mai prejos, între cei doi s-a iscat o ceartă.

Irina, care a fost aleasă în această săptămână şefa casei, a beneficiat de un instructaj din partea lui Andi. El a sfătuit-o să aibă grijă de punctualitatea la ore, de curăţenia în casă etc. Din „tribune”, Dragoş şi Arpy comentau pe seama faptului că Andi ar fi îndrăgostit în secret de Irina, pe care, de altfel, mai toţi băietii o consideră o fată specială. Iar ipostazele în care Andi şi Irina au fost surprinşi în ultimele zile nu fac decât să pună mai multe paie pe foc.

În ediţia Fabrica de staruri cu numărul 4, care va fi transmisă în direct duminică, 8 aprilie, atât la TVR 1, cât şi la Prime TV din Moldova, juriul format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis şi Natalie Toma va face alte patru nominalizări pentru părăsirea casei. Până atunci, telespectatorii îşi mai pot susţine favorita – Alina sau Cristina – trimiţând SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Ghenadie din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri. Mai multe informaţii despre concurenţi şi despre activitatea lor  găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.