Emma Zeicescu si Cosmin Stan – gazde pentru copiii care au vizitat studiourile DIGI24

• In cadrul programului ’’Saptamana altfel”,

STUDIOURILE DIGI 24 AU FOST LUATE CU ASALT DE COPIII DE LA SCOALA 147

Dimineata a fost una plina de zambete in studiourile Digi24, singurul post de televiziune care transmite in format full HD, in reteaua RCS&RDS. Copiii din clasa a-III-a de la scoala generala numarul 147 au vizitat, in cadrul programului „Saptamana altfel”, studiourile Digi24, au vazut cum arata o redactie de stiri, au citit prompterul, au facut poze si au luat autografe de la vedetele preferate.

Gazdele celor mici au fost Emma Zeicescu si Cosmin Stan, prezentatorii emisiunii ’’Romania24”, difuzata de luni pana vineri, intre orele 13.00 si 16.00. „A fost o experienta minunata, cei mici sunt foarte curiosi si au vrut sa faca tot ce face si un prezentator: au intrat in platou, au vazut camerele de luat vederi, au citit prompter-ul si au dat interviuri. Mi-au spus ca au avut o zi minunata si ca isi doresc sa devina prezentatori si ei”, marturiseste Emma Zeicescu.

Colegul ei, Cosmin Stan, a fost ghidul ideal pentru cei mici, le-a povestit cum se fac stirile, ce inseamna HD si i-a ajutat sa citeasca prompter-ul. ”Este fascinant sa-i urmaresti, sa le raspunzi la intrebari, sa le citesti uimirea pe chip. Am si eu un copil si mi-ar placea sa stiu ca, atunci cand va merge la scoala, ar putea vizita un studio de televiziune. Noi la Digi 24 avem un jurnal dedicat copiilor, sambata si duminica, si credem ca si ei au dreptul sa fie informati”, spune Cosmin Stan.

De la intrebari precum: „Tu ce sport faci?” sau „Esti mai solid, faci box nu?”, adresate lui Mircea Ivan, prezentatorul stirilor sportive pana la cele mai „indiscrete”, adresate lui Mariu Pancu, prezentatorul Digimatinalului, difuzat de luni pana vineri, de la 07.00 la 10.-00, de genul: ”Tu nu adormi cu capul pe birou?” sau „Pe tine te obliga sa dormi la pranz?”, elevii din clasa a-III-a de la scoala 147 au facut mai frumoasa dimineata tuturor celor aflati in studiourile Digi24.

Digi24 este prima televiziune de stiri care emite, 24 de ore din 24, in format full HD, in reteaua RCS&RDS.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.