Emir Kusturica , interviu in exclusivitate la Lumea Pro Cinema


In editia din 11 octombrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, difuzata incepind cu ora 15.30, telespectatorii Pro Cinema pot urmari un interviu acordat in exclusivitate de Emir Kusturica.

Sosit la Arad cu prilejul Festivalului International al Filmului, Emir Kusturica a avut ocazia de a prezenta publicului romanesc si o parte din filme, dar si muzica sa. De altfel, Festivalul s-a deschis cu un concert sustinut de Kusturica si trupa sa, “No Smoking Orchestra”. Regizorului i-a fost dedicata Sectiunea Focus si nu mai putin de opt dintre filmele sale au fost proiectate pe toata durata evenimentului.

Care a fost parerea lui Kusturica despre publicul aradean, despre Festival, dar si care sint opiniile sale despre film telespectatorii Pro Cinema pot afla in editia din 11 octombrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.

La Festivalul de Film de la Arad un alt invitat de onoare a fost Kevin Costner, care a ales sa se prezinte publicului intr-o calitate inedita – aceea de cintaret. In interviul acordat in exclusivitate postului Pro Cinema si care poate fi urmarit pe site-ul www.procinema.ro, Kevin Costner explica cine l-a determinat sa-si urmeze pasiunea pentru muzica.

Mariah Carey este o aparitie surprinzatoare in drama “Precious”. Fara machiaj, cu cearcane, peruca si haine insipide, Mariah Carey a adoptat pentru noul rol o postura total diferita fata de cea cu care s-au obisnuit telespectatorii. Ea povesteste ca, desi look-ul personajului nu i-a facut nici o placere nu a iesit din cuvintul regizorului. Drama a cucerit atit publicul, cit si juriul de specialitate la Festivalurile de film de la Toronto si Sundance, iar multi il considera favorit in cursa pentru Oscar.

Bruce Willis, despre noul sau film “Surrogates”, Ricky Gervais si Jennifer Garner, despre “The Invention of Lying” sint alte subiecte care vor fi abordate in editia din 11 octombrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.