Emilia Popescu, Anastasia Lazariuc şi Alexandru Arşinel – invitaţii Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă”

Vineri, 23 martie, la TVR 1, Iuliana Tudor a lansat altor vedete din România provocarea de a cânta folclor . Pe scena de la „O dată-n viaţă” vor urca: Emilia Popescu alături de Laura Lavric (Moldova), Anastasia Lazariuc şi Maria Cârneci (Muntenia), Alexandru Arşinel şi Florin Mariş (Ardeal).

Emilia Popescu dansează pentru Iuliana Tudor

Chiar dacă Emilia Popescu a avut până acum agenda de vineri seara ocupată cu jurizarea într-o emisiune de dans a unei televiziuni concurente, a venit momentul să danseze ea însăşi folclor, la „O dată-n viaţă”: „La o dată-n viaţă nu voi interpreta un rol, voi fi eu însămi. Cel mai mult mă bucur că, prin intermediul acestei emisiuni, pot face cunoscută o poveste de viaţă care are nevoie de ajutor financiar din partea telespectatorilor. În rest, nu-mi va fi greu să cânt, iar prezenţa în emisiune alături de Laura Lavric este o mare bucurie. Cel mai greu mi se pare să învăţ versurile pieselor, pentru că vreau să le ştiu pe de rost, să nu am nevoie de promter. Seara de vineri se anunţă o provocare pentru mine.”

Anastasia Lazariuc: „N-am cântat folclor nici la botezul nepoţilor mei”

Deşi are agenda ocupată cu pregătirea turneelor care se apropie, în Kuweit, Irlanda şi Israel, Anastasia Lazariuc a găsit timp să revină alături de telespectatori, la invitaţia Iulianei Tudor: „Sunt emoţionată, deoarece mi-am ales piese din repertoriul Ioanei Radu. Cunosc muzica folclorică pentru că am crescut cu ea. În rest eu sunt interpretă de muzică uşoară şi n-am cântat folclor nici la botezul nepoţilor mei. O voi face vineri seara, la emisiunea Iulianei Tudor.”

Alexandru Arşinel: „Faptul că pot ajuta cazul social m-a făcut să accept emisiunea”

Alexandru Arşinel este emoţionat la gândul că emisiunea se apropie: „Sper să fac faţă nivelului acestui program, pentru că «O dată-n viaţă» este o emisiune de top, realizată de profesionişti. Mă bucur că îl voi putea reîntâlni astfel pe bunul meu prieten, maestrul Nicolae Botgros. În rest… am să joc un rol – voi fi ardelean, deşi rădăcinile mele sunt mai mult bucovinene. Sper doar să-mi găsească un costum pe măsură. La propriu! Oricum, determinant ca să accept invitaţia la emisiune a fost cazul social pe care îl voi prezenta”.

Iuliana Tudor: „Invitaţii mei continuă să sprijine cazurile sociale”

Privind retrospectiv la cele câteva emisiuni din sezonul 10, Iuliana Tudor spune: „Apreciez enorm faptul că invitaţii de la «O dată-n viaţă» continuă să sprijine cazurile sociale şi urmăresc poveştile de viaţă până când acestea găsesc o rezolvare. Cred că aceasta este una dintre cele mai importante componente ale acestui program, care, pe lângă faptul că îşi doreşte să fie o sursă de bună-dispoziţie pentru români, îşi doreşte să-i şi responsabilizeze pe cei din ţara noastră”.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.