Elina Svitolina şi Gael Monfils, decizie uimitoare, după căsătorie

elina svitolina

Elina Svitolina (26 de ani) şi Gael Monfils (34 de ani) s-au căsătorit vinerea trecută, dar în loc să plece în luna de miere, cei doi au preferat să zboare către Tokyo, pentru a evolua la Jocurile Olimpice.

Sportiva din Ucraina (numărul 6 WTA) a participat deja la un antrenament pe baza Ariake Tennis Park şi va încerca să depăşească faza sferturilor de finală, atinsă la Jocurile de la Rio din 2016.

Elina Svitolina și Gael Monfils au preferat să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, decât să plece în luna de miere.

”Suntem obişnuiţi să avem atâtea competiţii într-un an, aşa că nu e timp de odihnă. Acum e timpul să mă concentrez pe tenis şi pe Jocuri, bineînţeles. Este foarte special pentru un sportiv să fie aici. Luna de miere este planificată în noiembrie!”, a spus Elina Svitolina, pentru site-ul Federaţiei Internaţionale de Tenis, informează Agerpres.

La Rio 2016, Svitolina avea 21 de ani şi era pe locul 20 în lume când a reuşit s-o elimine pe Serena Williams în turul al treilea la simplu, dar în sferturi s-a înclinat în faţa cehoaicei Petra Kvitova.

Ucraineanca a început să se acomodeze cu căldura şi condiţiile de umiditate din Tokyo: ”A fost incredibil, ca să fiu cinstită. Atâtea evenimente pasionante în viaţa mea. Acum e frumos să fiu la Jocurile Olimpice.

A fost incredibil să avem nunta şi chiar acum, cu restricţiile COVID, este incredibil să avem două familii care se unesc. Am avut o perioadă uimitoare. Dar acum suntem aici. Trebuie să ne pregătim şi sperăm că vom juca bine aici la Tokyo”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.