Elena Lasconi vorbeste despre „apocalipsa” din 21 decembrie 2012

Joi, la “Dincolo de Povestiri”,  de la 16.30, ACASA, Elena Lasconi vorbeste despre cum s-a ajuns sa fie luata in calcul o asa-zisa transformare a omenirii, incepand cu 21 decembrie 2012. 

Presupusa cumpana din a doua jumatate a lui decembrie – ce are la baza predictiile mayasilor –  este descrisa prin intermediul unor informatii infricosatoare, cum ca oamenii vor fi capabili sa se teleporteze, sa leviteze si sa comunice prin telepatie, ca vor deveni transparenti, de aproape trei ori mai inalti si mult mai evoluati spiritual, ca banii vor disparea.

“Culmea e ca se pleaca mereu de la date stiintifice concrete, dovedite, verificabile, la indemana oricui dispus sa investeasca un efort minim.  Grosul se construieste in jurul lor. Tocmai acest “gros”, aceste aberatii duc, asa cum veti vedea si in Romania, la momente de pura isterie ”,  explica Elena Lasconi.

Corespondentul special al PoveStirilor a refacut, cu ajutorul unor personaje avizate, traseful informatiilor care baga spaima in oameni.

Cine si cat castiga de pe urma mesajelor apocaliptice sau radicale? Avem sau nu motive concrete de teama?  Aflati joi, la 16.30, la “Dincolo de Povestiri”, ACASA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.