ELENA LASCONI DEZVALUIE MISTERELE DE DINCOLO DE POVESTIRI, ACASA

Elena Lasconi descifreaza si dezvaluie enigmele universului la Dincolo de povestiri, o noua emisiune care va fi difuzata din 10 septembrie, ACASA. In fiecare marti, de la 23.30, Elena Lasconi va aborda la Dincolo de povestiri subiecte din zona paranormalului si evenimente inexplicabile din punct de vedere stiintific.

image

Intamplarile misterioase care fascineaza si intriga omenirea vor fi dezbatute timp de 30 minute, in platoul emisiunii Dincolo de povestiri de catre Elena Lasconi si invitatii sai, importanti oameni de stiinta din Romania.

Dincolo de Povestiri reprezinta o mare provocare pentru mine. Un pariu, daca vreti, pentru ca este un exercitiu de curaj sa abordezi genul de subiecte pe care il propun eu, odata cu aceasta emisiune: paranormalul.  Genul acela despre care se vorbeste pe la colturi  Pentru ca lumea aude, constientizeaza mai mult sau mai putin, dar, din pacate, pune capac peste informatiede frica ridicolului, spune Elena Lasconi, realizatoarea emisiunii Dincolo de povestiri.
Care sunt locurile speciale din Romania care au o energie incredibila? Ce sta in spatele vindecarilor miraculoase? Cum au fost interpretate fenomenele OZN in folclor?  Exista universuri paralele? Dar ingeri care vegheaza fiecare om? Ce mesaje transmit visele oamenilor?

Elena Lasconi ii invita pe telespectatori sa paseasca intr-o lume fascinanta: Si astfel, povesti incredibile, despre OZN-uri, rapiri extraterestre, magie, vindecari miraculoase sau  fenomene inexplicabile raman nevalorificate.  Aici ia nastere misiunea mea: nu inchidem usile cu spaima-n san, ci cercetam in amanunt! Nu de capul nostru si nu fara reguli: apelam la dovezi, si, mai ales, cerem sprijinul oamenilor de stiinta, expertilor.  Iar daca nici ei nu au raspuns, fiti convinsi ca drumul pana la final  pe care, sper, il vom parcurge impreuna – va fi fascinant.

Din 10 septembrie, de la 23.30, in fiecare editie a emisiunii Dincolo de povestiri, difuzata ACASA, Elena Lasconi ii va purta pe telespectatori in zona plina de mister a paranormalului pentru a elucida tainele ascunse ale universului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.