Elena Lasconi – despre oameni frumosi care i-au schimbat viata

Intalnirea de sambata, de la ora 17.30, cu Elena Lasconi, prezentatoarea emisiunii Dincolo de Povestiri, va_VIC0776_resize fi una foarte emotionata pentru telespectatorii ProTv International si pentru Monica Dascalu.
Prezentatoarea emisiunii Weekend cu Monica Dascalu va afla de la Elena povesti si intalniri cu oameni care i-au marcat viata.

Una dintre aceste persoane a fost gazda la care ea a stat cand a intrat la liceu. Acea experienta m-a invatat sa nu mai pun etichete. Prima data cand am cunoscut-o pe doamna, cand a deschis usa am crezut ca vad cel mai urat om, in mintea mea de copil  mi se parea ca un personaj negativ din povesti. Insa ea a fost cea mai frumoasa persoana pe care am cunoscut-o in toata viata mea de pana acum, m-a invatat multe lucruri, de la limba franceza, la cum sa ma port, sa fac choux a la creme, cum si ce sa citesc sau sa  vorbesc. Fara ea si fara acea legatura speciala eu nu as fi fost ceea ce sunt astazi, spune Elena Lasconi care va povesti telespectatorilor ProTv International si ce experienta extraordinara
a trait atunci cand aceasta femeie a murit, ani mai tarziu, iar Elena era acel moment internata in spital, foarte grav bolnava si m-am gandit dintr-o data atat de intens la ea si cu atata drag, incat aveam senzatia ca ea este acolo langa mine si ma ajuta din nou. Si a aflat ca de fapt ea a murit, cu numele Elenei pe buze.

Povestile de viata ale prezentatoarei Dincolo de Povestiri nu se opresc aici, iar cei care nu vor pierde aceasta editie vor gasi multe sfaturi frumoase dar vor afla si ce subiecte interesante va pregati ea in continuare, toate la Weekend cu Monica Dascalu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.