Elena Gheorghe, o prima luna de miere in Turcia

Vara aceasta a fost foarte aglomerata pentru Elena Gheorghe. Printre concertele din tara si strainatate, artista si-a rezervat cateva zile numai pentru ea si sotul ei, Cornel.

Cei doi au plecat pe plajele din Turcia pentru a se odihni si a-si incarca bateriile. Vacanta a fost un inceput al lunii de miere in care cei doi nu au avut inca timp sa plece. “Nu am putut pleca imediat dupa nunta pentru ca aveam multe proiectein desfasurare, dar aceste zile petrecute in Turcia sunt un inceput al lunii noastre de miere:). Restul il vom petrece intr-o tara insorita, undeva la inceputul anului viitor”.

Cele cateva zile petrecute in Turcia pot fi descrise printr-un singur cuvant: odihna. “Aveam nevoie de liniste si relaxare, asa ca asta am cautat si aici. Am stat la plaja, am inotat mai mult ca niciodata si am recuperat orele de somn pierdute. Hotelul pe care l-am ales a fost perfect pentru ceea ce cautam noi. Culoarea luminii din camera se putea modifica de la galben, albastru sau alte nuante, mobilierul era alb, iar piscina avea cele mai comode sezlonguri pe care am stat vreodata”, a povestit Elena. “A fost o perioada in care am incercat sa ne deconectam total, sa ne linistim un pic dupa toata agitatia verii. In toate aceste zile nu am tinut legatura decat cu familia si cu fanii mei de pe facebook.com/elenagheorgheoficial, pentru care am postat cateva fotografii 🙂”, a mai adaugat ea.

Intoarsa in tara, Elena s-a apucat imediat de treaba: pregateste lansarea unui nou single si o serie de concerte atat in Romania, cat si in Spania sau Mexic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.