Elena a primit flori la miezul nopții și o melodie cadou, în direct, la cel mai popular post TV din Azerbaidjan

Joi, 17 mai, Elena și-a serbat ziua de naștere între fani, jurnaliști și mai ales colegii ei din trupa Mandinga si stafful TVR care o însoțește la Baku pentru Eurovision.

Exact la miezul nopții, Dan Manoliu și echipa TVR au năvălit în camera Elenei cu un buchet uriaș de trandafiri, cântând ”La mulți ani”.
Solista, votată de fanii Eurovision drept cea mai sexy participantă din concurs, a zâmbit larg, i-a pupat pe membrii echipei TVR și a spus că anul acesta românii vor fi foarte mândri că Mandinga îi reprezintă la Eurovision.

După supriza de la miezul nopții a urmat una matinală, în direct la Ictimai TV, liderul posturilor din Azerbaidjan, dar și organizatorul Eurovision 2012. Trupa Mandinga s-a aflat timp de o oră în direct în cel mai popular program TV din țară, unde a cântat live nu doar „Zaleilah”, ci și piese tradiționale din Azerbaidjan cu ajutorul bandului emisiunii.
Prezentatorul i-a oferit un trandafir roșu, dar și un tablou, în timp ce artistul Abba Bagirov, cântăreț foarte apreciat de azeri, a venit să-i cânte special un cântec și „la mulți ani” în limba engleză.

Dacă joi Elena și-a sărbătorit ziua de naștere, miercuri a fost Zach sărbătoritul, cei doi avand parte de o petrecere surpriză și de un tort uriaș, dar asta după cea de-a doua repetiție oficială din a doua parte a zilei de joi.

La fel ca în fiecare an, Televiziunea Română va transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional toate cele trei competiţii Eurovision, cu începere de la ora 22.00.

În 22 mai, prima semifinală (în care românii vor putea vota, dar nu pentru Mandinga), în 24 mai a doua semifinală (în care România nu are drept de vot) şi finala Eurovision din 26 mai, în care toate ţările participante la concurs vor avea drept de vot, indiferent daca s-au calificat sau nu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.