Ela Prodan are paşaport pentru ”Divertis – Land of Jokes”

Din această toamnă, Ela Prodan a primit viza pentru cea mai veselă ţară din regatul Pro Tv: din 4 octombrie, în fiecare duminică seara, alături de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Cristian Greţcu, Doru Pârcălabu, Ioan Gyuri Pascu şi alţi actori, Ela va aduce pe micul ecran personaje feminine pline de umor în show-ul ”Divertis – Land of Jokes”.

Pentru mine este extraordinar tot ce se întâmplă”, mărturiseşte Ela. ”M-am bucurat foarte mult când am primit vestea că, după mai multe probe, am fost acceptată să joc alături de cei din Divertis. Este o mare onoare pentru mine. Simt că am intrat într-o altă etapă, în care voi avea ocazia să arăt că pot aduce la lumină personaje cât mai variate”, recunoaşte ea.

Despre ce personaje este vorba? ”Multe şi foarte diferite între ele”, dezvăluie Ela. Cunoscută telespectatorilor Pro Tv din serialele de comedie ”Arestat la domiciliu” şi ”Anticamera”, Ela se pregăteşte acum pentru multe personaje care vor stârni hohote de râs.

Vor fi personaje de pe scena politică şi nu numai, de la românce până la unguroaice, de la personaje istorice până la figuri actuale. Este un proiect foarte diferit de tot ce am mai făcut eu. Dacă până acum am interpretat în diverse producţii Pro Tv câte un singur personaj, care se schimba în funcţie de situaţie, acum pot intra în pielea a două sau chiar trei personaje într-o singură zi. Ceea ce este extraordinar.”

Şi pentru că filmările pentru ”Divertis – Land of Jokes” au început, Ela Prodan avut deja ocazia să îi vadă pe Divertişi în acţiune. Proaspăt sosită în această gaşcă, Ela povesteşte că a aşteptat cu mare nerăbdare primele minute de filmare alături de actorii pe care i-a urmărit şi admirat atâţia ani:

Toţi ai mei sunt fani Divertis, aşa că vă daţi seama ce isterie generală a fost în familia mea când le-am dat vestea cea mare. Iar eu sunt foarte mândră că mi s-a dat şansa de a lucra cu oameni extraordinari, cu actori desăvârşiţi. Încă de la primele cadre pe care le-am filmat împreună mi-am dat seama cât de multe am de invăţat de la ei, dar şi că renumele de care se bucură este unul meritat pe deplin şi câştigat în mulţi ani de muncă serioasă”, a încheiat ea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.