Dani Oţil, copilotul lui Loeb


Dani Oţil, vedeta Antenei 1, a fost prezent la Marsilia săptămana trecută, unde a avut şansa de a pilota alături de Sébastien Loeb, cvintuplu campion mondial la raliuri, scrie Libertatea. Iubitul Mihaelei Rădulescu şi-a postat pe blogul personal impresiile după această experienţă inedită.

Dani Oţil este un împătimit al sporturilor cu motor, vedeta participând în dese rânduri la cursele de motociclism enduro (cursă pe teren accidentat). Săptămâna trecută, prezentatorul de la Antena 1 a luat lecţii de pilotaj chiar de la campionul mondial Sébastien Loeb.

A fost impresionat de francez

Experienţa l-a marcat profund pe Dani, care şi-a postat pe blogul personal impresiile, un cocktail de “admiraţie, fiori, adrenalină, siguranţă, curiozitate”. “Uite-mă în 2009… intrat într-un cerc restrâns. Cercul puţinilor oameni de pe planetă care «s-au dat» cu Sébastien Loeb. Cel mai rapid om pe patru roţi în afara circuitului.

Campion mondial de cinci ori şi probabil anul acesta a şasea. Nu trebuie să fii fan ca să înţelegi. E greu să-i explici unui neobişnuit cu aceste curse cum merge campionul Greciei sau tipul care e acum pe locul patru în campionatul european. E simplu însă să explici cum merge numărul unu de pe planetă”. Dani a fost impresionat de felul în care pilotul controlează maşina, precum şi de modestia francezului.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.