“Echipa de urgenta”, serialul nr. 1 in Cehia, vine la ACASA GOLD

Serialul “Echipa de urgenta”, care reprezinta un adevarat fenomen in Cehia, reuseste sa-i aduca si pe telespectatorii din Romania, zilnic in fata televizoarelor de la ora 17.00, la ACASA GOLD, pentru a urmari dramele medicilor si scenele pline de tensiune. Intr-o maternitate, unde barbatii pasesc aproape pe varfuri, iar femeile se simt ca acasa, atmosfera este plina de suspans si emotie la cotele cele mai inalte.

Pana in anul 2005, cand a aparut serialul, nici un producator ceh nu a abordat un subiect atat de intim si delicat, conturat de secvente impresionante si dramatice totodata. Inca de la debutul sau, serialul “Echipa de urgenta” s-a clasat in topul audientelor si inca se mentine pe locul 1 in Cehia. Totul s-a derulat conform celor mai fine detalii ale scenariului, chiar si decorul a fost construit special pentru a reda intr-o forma veridica interioarele si cabinetele medicale. Un vechi cinematograf din Cehia a fost transformat astfel intr-un spital de urgenta.

“Serialul nu este numai despre lumea femeilor. Barbatii sunt interesati de femei in primul rand si astfel acestia se integreaza in poveste. Emotia este cuvantul cheie! Personal, sunt foarte atenta la folosirea cuvintelor “te iubesc”, insa eroii serialului sunt foarte sensibili, se iubesc, se despart, sunt foarte expresivi. Am invatat sa scriu in viteza, cu copiii in jurul meu, cu un caine ghemuit la picioarele mele si cu un sot deosebit de intelegator care adormea fara mine alaturi. Nu ne-au invatat sa scriem scenarii la Scoala de Arte si Film, “Echipa de urgenta” este lumea mea virtuala”, declara scenarista Konečná.

Telespectatorii ACASA GOLD pot urmari “Echipa de urgenta” care este prezenta la datorie, de luni pana duminica, de la ora 17.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.