După trei ani, Aniela Petreanu se intoarce la teatru in spectacolul “Cum se face”

Aniela Petreanu, responsabilă cu amuzamentul naţiunii în Serviciul Român de Comedie de la ProTv, revine pe scena teatrului pe 24 ianuarie, de la 20.00, când va juca în spectacolul “Cum se face”,  la La Scena.

“Voi juca alături de actorii Gabriel Coveşanu, Andrei Aradits şi Mihai Baranga, în regia Theodorei Herghelegiu. Sunt singura prezenţă feminină între trei actori diferiţi ca tipologie şi încântător de talentaţi. Piesa este despre cum se face o piesă de teatru. Amuzament garantat”, promite Aniela.

Aniela nu se află pentru prima dată pe scena teatrului. “Am mai jucat la Nottara în „Bădăranii”, de Carlo Goldoni, în regia lui Adrian Pintea şi am colaborat o perioadă cu Teatrul de Comedie. Am fost angajată şi a Teatrului Naţional”, a mărturisit Aniela. Pasionată de ceea ce se întâmplă în această lume fascinantă, în vacanţa de iarnă a văzut la Paris la La Comedie Francaise “L’ecole de femme”, de Moliere. “Îmi place să caut şi să găsesc actori talentaţi şi expresivi. Mă bucură foarte mult creaţia lor şi mă revigorează”, a mai declarat actriţa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.