Duminică seara, B1 TV în topul televiziunilor de ştiri

Ediţia de duminică seară a emisiunii “La taifas cu Ion Cristoiu” de pe B1 TV, al cărei invitat a fost preşedintele Traian Băsescu, a fost o opţiune puternică în rândul telespectatorilor din mediul urban, înregistrând un rating de 1.7% şi o cotă medie de piaţă de 3.5%, conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media. În intervalul 21.00 – 23.00, cel în care se difuza emisiunea moderată de Ion Cristoiu, B1 TV a reuşit să surclaseze producţiile posturilor concurente Realitatea TV (rating 0.8% şi o cotă medie de piaţă de 1.7%) şi România TV (rating 0.5% şi share mediu de 1.1%).

Şi “Lumea lui Banciu cu Radu Banciu” a devansat, aseară, emisiunile informative transmise de competitorii Realitatea TV şi România TV, obţinând o medie de rating de 0.9% şi o cotă medie de piaţă de 3.4%. Pe acelaşi segment orar – 23.00 – 24.00 – Realitatea TV înregistra un rating mediu de 0.7% şi o cotă de piaţă de 2.5%, iar România TV avea un rating de 0.3% şi o cotă medie de piaţă de 1.0%.

În plus, tot în seara de duminică, B1 TV a acumulat, şi în intervalul 19.00 – 24.00, audienţe semnificative, cu mult peste cele ale Realităţii TV şi României TV.
Astfel, media ratingului şi a cotei de piaţă a emisiunilor difuzate de B1 TV în Prime Time News – “B1 Special cu Dinu Flămând”, “La taifas cu Ion Cristoiu” şi “Lumea lui Banciu cu Radu Banciu” – a fost de 1.0%, respectiv 2.3%, lăsând în urmă posturile Realitatea TV (rating 0.9%, cotă medie de piaţă 2.0%) şi România TV (rating 0.4%, share 1.0%).

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.