Duminică seara, B1 mai bun decât Realitatea TV şi România TV

B1 TV a înregistrat, duminică seară, în intervalul 19.00 – 24.00, o audienţă mai mare decât a concurenţilor Realitatea TV şi România TV.

Astfel, media cotei de piață obținută de emisiunile difuzate de B1 TV în Prime Time News – “Doctor B1 cu Oren Iancovici”, “Special B1 cu Vlad Petreanu şi Iosif Boda”, “La taifas cu Ion Cristoiu” și “Lumea lui Banciu cu Radu Banciu” – a fost de 1.8%, devansând posturile Realitatea TV (1.4% market share) și România TV (1.1% cotă de piață).
Audienţe remarcabile au obţinut, duminică seară, emisiunile „Special B1” şi „Lumea lui Banciu”. Producţia moderată de Vlad Petreanu şi Iosif Boda, al cărei invitat a fost Dan Diaconescu, a realizat, duminica seară, un share mediu de 2.1%, de peste două ori mai mare decât audiența înregistrată pe același interval de România TV (1.0% cotă de piață) şi notabil mai ridicat decât share-ul Realitatea TV – 1.5% .

Și “Lumea lui Banciu” s-a detașat net față de posturile concurente, pe intervalul orar 23.00 – 23.54, atingând o cotă medie de piață de 2.3%, comparativ cu Realitatea TV – doar 0.9% și cu audiența postului România TV – 1.7%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.