Duminică noaptea, TVR1 transmite în direct şi exclusiv Globurile De Aur

Telespectatorii români vor putea urmări Gala DecernăriiI Premiilor “Globul de Aur”, ediţia a 67-a în direct şi în exclusivitate la  TVR1 şi TVR HD, duminică noaptea (17 spre 18 ianuarie),  de la ora 2.50.

Conceput ca un eveniment spectaculos, Noaptea ,,Globurilor de Aur” de la  TVR 1 va include transmisiunea directă de la Beverly Hilton Hotel, iar din Bucureşti, comentarii din studioul amenajat special: prezentatorul TVR Bogdan Stănescu îi va avea drept invitaţi  pe criticul de film Manuela Cernat şi pe designerul vestimentar Adrian Oianu.

Noaptea Globurilor de Aur începe la TVR 1 cu filme multipremiate, astfel: de la ora 21.10 se va difuza multipremiatul „Tess” (două Globuri de Aur), de  la 0.10, este programat „Orele” (The Hours, 2002), cu  Nicole Kidman, ea fiind şi prezentatoarea Galei Premiilor GlobuL de Aur de anul  acesta, alături de Claudia Nardi şi Sam Worthington, iar de  la ora  2.00, producţia „Iubiri dincolo de ecran” (Red Carpet Romance, 2009)  precede transmisiunea directă a Galei decernării Premiilor “Globul de Aur”, a 67-a ediţie.

Pentru cei care vor să revadă, TVR 1 va difuza înregistrarea integrală  a Galei decernării Premiilor “Globul de Aur”, luni, ora 21.10.

Pentru cei cu adevărat pasionaţi, TVR Cultural a pregătit o ediţie specială a emisiunii „Cultura fierbinte”, în care, tot luni, 18 ianuarie, criticul de film Andrei Creţulescu şi cronicarul de film Alin Dumbravă vor diseca împreună cu moderatorul Marian Voicu ediţia din acest an a Globurilor de Aur, dincolo de glamour şi de fastul unui eveniment monden.

Aceste premii sunt unanim considerate barometrul Premiilor Oscar, pentru că aproape trei sferturi dintre filmele premiate au câştigat ulterior Statueta de aur din partea Academiei Americane de Film. În ediţia din 2010 vor fi decernate premii la 25 de categorii, pentru filme, actori şi seriale TV. Anul acesta, favorite sunt: UP IN THE AIR (regia Jason Reitman), NINE (Rob Marshall) şi INGLORIOUS BASTERDS (Quentin Tarantino) .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.