„DRAGOSTE PENTRU 2” – show de Dragobete, în direct la TVR 2

• Duminică, 24 februarie, de la ora 14.10, la TVR 2

TVR 2 sărbătoreşte Dragobetele printr-un show de divertisment LIVE dedicat zilei tradiţionale a dragostei la români – „Dragoste pentru 2”. Astfel, duminică, 24 februarie, de la ora 14.10, telespectatorii sunt invitaţi să trăiască ziua iubirii alături de Liana Stanciu şi de actorul Constantin Lupescu, gazdele show-ului, şi de cupluri celebre prezente în platoul emisiunii.

Cum se iubeşte româneşte? Prin ce diferă Dragobetele de sărbătorile similare împrumutate din afară? Cum se îmbină tradiţia şi noul în viaţa noastră? Mai există poveşti de dragoste? Cum îi transformă pe oameni magia iubirii? Este dragostea o sursă de inspiraţie? În luna iubirii, emisiunea „Dragoste pentru 2” le propune telespectatorilor o întâlnire de aproape trei ore, plină de haz şi de inspiraţie, cu dragostea, muzica şi poveştile unor cupluri celebre. Momente artistice unice, muzica de calitate şi umorul inteligent îi vor însoţi pe invitaţi – cupluri cunoscute din peisajul artistic şi sportiv românesc.

Invitatul special al emisiunii este Cristian Popescu – Piedone, primarul sectorului 4, care va oficia în direct căsătoria civilă, valabilă pentru 24 de ore, a tinerilor Andrei Bănică şi Irina Remeş. Cei doi sunt finaliştii emisiunii concurs „Fabrica de Staruri”, difuzată de TVR anul trecut. El, concurent din România, ea din Chişinău, s-au cunoscut în timpul filmărilor din Republica Moldova şi tot acolo s-a înfiripat povestea lor de dragoste, care continuă şi astăzi. Andi şi Irina vor cânta în duet, de Dragobete, în platoul emisiunii „Dragoste pentru 2”.

Pentru că de multe ori „viata bate filmul”, vor fi prezenţi în platou actori şi cântăreţi iubiţi de public, artişti care dăruiesc dragoste prin muzica lor şi oameni ale căror poveşti de dragoste merită spuse: Alice Barb şi George Ivaşcu, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu, Ileana Stana şi Andrei Ionescu, Cora şi Marian Drăgulescu, Giulia şi Vlad Huidu, Ianna, Gelu Voicu şi soţia sa – Felicia, Mihai Mărgineanu, Ducu Bertzi, Ştefan Stan, Daniel Iancu, dar şi trupele Voltaj, Bere Gratis, VH2, Distinto, Iris.

Emisiunea dedicată Sărbătorii de Dragobete va fi transmisă în direct şi pe portalul video al Televiziunii Române – www.tvrplus.ro, în secţiunea LIVE.

 

ZI-LE de Dragoste pe Facebook TVR 2

Emisiunea Dragoste pentru 2 găzduieşte şi tragerea la sorţi pentru aflarea câştigătorului concursului „ZI-LE de Dragoste pe Facebook TVR 2”, desfăşurat pe pagina oficială de Facebook TVR 2 – www.facebook.com/fanTVR2. TVR 2 a pregătit pentru internauţii îndrăgostiţi, cuprinşi de farmecul Dragobetelui, un concurs prin care îi invită pe cei care iubesc să posteze o declaraţie de dragoste pe pagina de Facebook TVR 2 şi o poză alături de persoana iubită. Concursul se încheie pe data de 23 februarie, ora 24.00, şi are ca premiu o şedinţă foto profesionistă realizată într-unul dintre studiourile TVR. Detalii referitoare la concurs, precum şi regulamentul de desfăşurare a concursului pot fi vizualizate aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.