Dragoş a fost eliminat din „Fabrica de staruri” de la TVR 1

• Double „D” la duel – Doina şi Denis sunt următorii nominalizaţi pentru părăsirea casei

Dragoş, să-ţi fie ruşine: ai cântat foarte bine ultima piesă (My Way – Frank Sinatra), aşa trebuia să cânţi în toate ediţiile de până acum. Felicitări pentru seara asta, dar ruşine!”, sunt cuvintele care i-au fost adresate de juratul Andrei Gheorghe lui Dragoş, care a părăsit cu fruntea sus şi pe covorul roşu concursul de la TVR 1. Aflat la duel cu Mihai, care a interpretat Nothing At All a lui Ronan Keating, Dragoş a obţinut doar 38,37% din voturile telespectatorilor, fiind astfel eliminat din Fabrica de staruri. Restul de 61,63% i-a revenit lui Mihai, care continuă pregătirea pentru a deveni star.

Alţi patru concurenţi, care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor juriului, au fost nominalizaţi pentru eliminare: trei dintre ei sunt la prima nominalizare (Maria, Andi, Doina), iar Denis a mai trecut prin această experienţă. Andi (căruia Vizante i-a râs în nas – „Hai, fă stand-up acum! Să te văd!”) a fost salvat de colegii din casă, fiind poate cel mai popular concurent al show-ului, iar Maria a fost salvată de profesori, aceştia acordându-i încă o şansă.

Natalie Toma a aflat un secret pe care l-a împărtăşit telespectatorilor şi publicului: piesa No One, a Aliciei Keys este melodia preferată a lui Andrei Gheorghe, pe care a juratul a cântat-o cu publicul atunci când Lorena interpreta această melodie pe scenă. De altfel, Andrei Gheorghe a apreciat şi rochia Lorenei. Pe Lorena şi pe Arpi, Andrei i-a sfătuit să aibă grijă la volumul vocii:  au voci puternice, nu trebuie să forţeze, să mai lucreze la interpretare, expresie, nu totul stă în forţa vocii.

Pe de altă parte, şi Nicu Alifantis are cuvinte de laudă la adresa Lorenei, care l-a impresionat pentru prima dată în concurs şi spune că nu l-au convins Cristina şi Denis. „Îmi place foarte mult melodia Cerul a celor de la Proconsul şi îl apreciez mult pe Bodo. Dar, în această seară, mi-a plăcut mai mult interpretarea lui Arpi. Este favoritul meu de azi”, a mărturisit Nicu Alifantis. Juratul a remarcat şi lăudat eforturile profesorilor academiei, care deja se văd la elevii Fabricii de staruri, precum şi costumele baletului Just Friends.

„Mi-a plăcut foarte mult Alex şi după cum ştiţi, nu este pentru prima dată. Mi-a plăcut Irina, care deşi are doar 19 ani şi-a luat în serios rolul pe scenă şi a interpretat foarte bine Set Fire To The Rain… Doina, ai fost ca o primăvară pe scenă, aş vrea să cânţi şi melodii mai ritmate, nu numai lente”, a completat şi Natalie Toma aprecierile juriului. Cât despre Vladimir, comparat de Andrei Gheorghe cu un jucător de K1, Natalie îl sfătuieşte să fie mai puţin timid pe scenă, mai puţin ruşinos, şi asta pentru că are toate atuurile din lume: arată foarte bine, cântă foarte bine, ştie să interacţioneze cu publicul.

Finalul show-ului i-a aparţinut lui Cătălin Josan, care săptămâna trecută i-a vizitat pe concurenţii de la Fabrica de staruri. Beti a avut parte de o surpriză din partea lui Cătălin Josan, care a invitat-o, drept cadou pentru ziua ei de naştere, să cânte o melodie împreună cu el. „Am ales în mod democratic (i-am întrebat pe concurenţi cu cine să cânt şi au votat…) – toţi au spus să fac duetul cu Beti. Le spun tuturor să nu renunţe la visul lor! Abia aştept să îi întâlnesc pe scenă alături de mine în concerte”, a încheiat Cătălin Josan.

Până duminica viitoare, telespectatorii pot vota pentru Doina sau Denis, prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Fabrica de staruri se transmite în fiecare duminică seară, la TVR 1 şi Prime TV. 16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigătorul obţinând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.
Mai multe informaţii despre concurenţi şi despre activitatea lor în casa Fabrica de staruri găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro. De asemenea, puteţi comenta pe pagina de Facebook a emisiunii, http://www.facebook.com/infabricadestaruri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.