Două blonde explozive și doi bărbați cu cooperativa lor… de fotbal la TVR 2

• Oferta de primăvară 2012 a TVR 2 continuă cu alte noutăți care intră în emisie duminică, 18 martie.

Este vorba de o emisiunea de divertisment – „Pericol de explozie” cu Paula Chirilă și Cristina Cioran și de „Cooperativa agricolă de fotbal” – un nou proiect dedicat microbiștilor de către Marian Olaianos și Marius Mitran – dar care, de această dată, nu se axează pe echipele de primă ligă ci, dimpotrivă.

Așadar, duminică, 18 martie de la ora 13.35, Paula Chirilă şi Cristina Cioran aduc la TVR 2 cea mai nouă producţie de divertisment – „Pericol de explozie”. Va fi o emisiune-magazin cu mult umor şi replici spumoase, ce se adresează în special femeilor care au terminat treburile şi îşi propun să se petreacă duminica la prânz distrându-se. Emisiunea va fi transmisă în direct, iar Paula şi Cristina promit că vor fi gazde inedite şi se vor dovedi adevărate provocări pentru invitaţii lor – cu precădere bărbaţi – pentru a satisface curiozităţile feminine. Despre noul program, Cristina Cioran ne spune că va fi: „o emisiune despre femei cu bărbaţi pentru femei şi pentru bărbaţi – un program vesel ca noi, cu oameni frumoşi şi cu umor, pentru oameni simpatici care vor sa se bucure de un program de calitate, transmis în direct, duminica la prânz”. În schimb, Paula Chirilă ne avertizează: „Ca și când nu eram eu de-ajuns, a mai venit și Cristina Cioran, așa că probabil de aceea cei de la TVR 2 ne-au și dat aceeași emisiune, ca să ne aibă sub control…Ca și cum ai putea avea sub control un „Pericol de explozie”…dar hei, aveți grijă – the bad girls are back in business! :)
Cât de periculoase și explozive se vor dovedi cele două noi achiziții blonde ale TVR 2, rămâne să aflăm cu toții duminica aceasta urmărind prima ediție a emisiunii „Pericol de explozie” de la ora 13.35, în care invitați vor fi Virgil Ianțu și Marius Florea Vizante.

Tot duminică, 18 martie, de la 18.35, la TVR 2 debutează „Cooperativa agricolă de fotbal”, un proiect inedit, în premieră pe piaţa media. Este vorba despre o competiţie în care echipele de fotbal din ligile inferioare se luptă nu doar pentru o poziţie cât mai bună în clasament, ci pentru onoarea de a aduce la ei în sat echipa Dinamo, pentru a juca un meci de gală. În fiecare săptămână, Marian Olaianos şi Marius Mitran vor prezenta la TVR 2, în cadrul noului program, un reality-show care surprinde meciurile oficiale ale echipelor, cu momentele de dinainte şi de după meci. Fotbaliştii de la Dinamo vor da note fiecărei echipe, iar telespectatorii vor avea posibilitatea de a vota pe cei care s-au prezentat cel mai bine pe teren. La sfârşitul sezonului „Cooperativa agricolă de fotbal”, clasamentul emisiunii va fi întocmit în baza notelor date de cei de la Dinamo şi în baza voturilor publicului. Lidera acestui clasament inedit va avea onoarea de a fi gazda unui meci de gală cu echipa din Ştefan cel Mare – care se va deplasa special în satul sau comuna câştigătorilor pentru acest eveniment.
Duminică, 18 martie, startul acestei inedite competiţii va fi dat de partida dintre echipele din judeţul Bacău A.S.Căiuţi-A.S.Gârleni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.