Dorian Popa, Mandinga, RedBlonde s-au antrenat deja la ProFM pentru cea mai mare bataie cu apa din Bucuresti

Ultimul weekend in care ProFM Baga Mare a facut regulile distractiei la Costinesti a adus surprize chiar si pentru Dj.  Cei care s-au aflat pe plaja ProFM au dansat si au cantat impreuna cu trupele Mandinga, One si RedBlonde, dar au luat parte si la batai cu apa puse la cale de artistii invitati.

image

Dupa concerte s-a lasat cu o adevarata balaceala, anticipand cel mai mare eveniment Legalize Joy de acest gen, ce va avea loc in parcul Tineretului din Bucuresti.

image

Aceasta va fi cea mai cool locatie din Capitala, in ziua de 25 august. La ora 16.00 se va da startul pentru cea mai mare nebunie de vara, la care accesul este permis cu chef de distractie si toata gasca.
Artistii au inceput deja sa se bucure de traditia instaurata de ProFM si de unul dintre cele mai amuzante evenimente Legalize Joy: Bataia cu apa.

image

Pana acum, Dorian Popa, fetele de la RedBlonde, Nicole Cherry, Mandinga au pus in functiune pustile cu apa, iar rezultatul a fost unul pe masura: toata lumea s-a distrat pe plaja ProFM la Costinesti.

image

Acum e timpul ca distractia sa se mute in capitala iar duminica, 25 august, ProFM isi asteapta toti ascultatorii in Parcul Tineretului, intrarea Sincai, la ora 16.00, la cea mai mare bataie cu apa vazuta vreodata. Evenimentul va fi transmis live pe sport.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.