Don Quijote (Catalin Botezatu) se va duela cu My Fair Lady (Iuliana Luciu)

Vineri seara, la Pro Tv, ringul de la “Dansez pentru tine” va fi asaltat de personaje precum Don Quijote, Regele Leu, My Fair Lady sau Romeo si Julieta. Telespectatorii vor intra in universul povestilor si se vor bucura alaturi de perechile ramase in competitie de pitorescul si complexitatea musicalului. Iar daca rolul lui Don Quijote va fi interpretat de Catalin Botezatu, Andreea Spataru va fi Julieta, Catalin Morosanu va juca Regele Leu, iar Iuliana Luciu va fi My Fair Lady.

Festinul coregrafic va fi completat de proba de dans tiganesc, pentru care vor reveni in platou  Jean de la Craiova si partenera sa, Sandra Neacsu, alaturi de care a si castigat marele premiu sezonul trecut. Perechile care au mai ramas in concurs vor mai avea de trecut si de proba de charleston, pentru care vor face o demonstratie live Vlad Rosca, fostul partener de la “Dansez pentru tine” al Mariei Olaru, impreuna cu fratele sau mai mic.

Vineri seara, vor intra in scena pentru un caz social Magda Palimariu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro Tv, si Ionut Dumitru, zis si  Piticu de la trupa SIMPLU, fost concurent la “Dansez pentru tine” din sezonul trecut.  Jean de la Craiova si Sandra vor fi incantati sa faca spectacol pe ritmuri de Bollywood pentru a ajuta pe cineva.

In urma confruntarii de vineri, Catalin Botezatu si Liuba sau Iuliana Luciu si Grigore vor parasi competitia “Dansez pentru tine” si lupta pentru marele premiu in urma voturilor telespectatorilor. Cei care vor sa-si salveze echipa favorita de la eliminare, pot trimite sms la 1276 cu textul Catalin sau Iuliana sau pot suna din tara sau din strainatate la 0900 760 606 pentru Catalin si Liuba sau la 0900 760 605 pentru Iuliana si Grigore.

2 thoughts on “Don Quijote (Catalin Botezatu) se va duela cu My Fair Lady (Iuliana Luciu)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.