Doi nudişti australieni s-au rătăcit în pădure, speriaţi de un cerb

nudişti

Speriați de un cerb, doi bărbaţi care făceau nudism pe o plajă din Australia au alergat spre o pădure şi apoi s-au rătăcit.

După ce au fost salvați, cei doi au fost amendaţi de autorităţile locale, pentru nerespectarea normelor de carantină anti-COVID. Incidentul a devenit viral pe reţelele sociale.

Cei doi nudişti se numără printre cei 44 de rezidenţi din Australia care au fost amendaţi weekendul trecut pentru nerespectarea carantinei din Sydney şi din suburbiile metropolei australiene, impusă pentru a limita recrudescenţa pandemiei de COVID-19 provocată de varianta Delta a noului coronavirus, considerată mult mai contagioasă decât tulpina originală a virusului.

„Au fost surprinşi de un cerb, au fugit într-un parc naţional şi s-au rătăcit”, a declarat Mick Fuller, comisarul-şef al Poliţiei din New South Wales, cel mai populat stat din Australia, în timpul unei conferinţe de presă în care a descris incidentul de duminică.

„Nu doar că au necesitat asistenţă din partea serviciilor de urgenţe şi a Poliţiei pentru a fi salvaţi, dar au primit amândoi şi câte o amendă”, a adăugat Fuller, citat de Agerpres.

Potrivit Poliţiei australiene, cei doi bărbaţi au sunat la numărul de urgenţe după ce s-au rătăcit într-o zonă împădurită din proximitatea Royal National Park, o regiune sălbatică aflată la sud de Sydney, în care se află cel puţin o plajă pentru nudişti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.