Doi lei rădăuţeni au scăpat dintr-o cușcă, de la Grădina Zoologică

lei rădăuţeni

Doi lei rădăuţeni  au scăpat din cuşcă joi, la Grădina Zoologică din localitate, din județul Suceava. Locuitorii au primit un mesaj RO-Alert, prin care erau avertizaţi să evite zona.

Reprezentanții Grădinii Zoologice din Rădăuți au dat asigurări că populația orașului nu a fost niciodată în pericol și că, în momentul în care leii au ieșit din cușcă, nu erau vizitatori.

”În dimineaţa zilei de 9 iunie, în timpul igienizării cuştilor, doi lei au părăsit accidental perimetrul acestora şi au rămas liberi în parcul Zoo.

Imediat, s-a activat planul pentru situaţii de urgenţă, perimetrul parcului Zoo fiind asigurat de forţele de ordine (Poliţie, Jandarmerie şi Poliţie Locală ).

A fost chemat medicul veterinar Constantin Lazăr, care a tranchilizat ambele feline. Perimetrul parcului Zoo este în siguranţă în momentul actual!”, anunţă reprezentanţii grădinii zoologice.

Mesajul semnala ”prezenţa necontrolată a doi lei, în proximitatea grădinii zoologice”. Leii au ieşit în timp ce li se făcea curat în cuşcă, dar nu ar fi părăsit incinta grădinii zoologice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.