Doi dintre membrii echipei Times New Roman evadează „În ţara minunilor” (TVR 2)

* Dana, Florin şi Mihai de la HI-Q dau azi startul primei ediţii a emisiunii

Emisiunea „În Ţara Minunilor” debutează în această seară la TVR 2, de la ora 20.10. Printre HI-Q - Florin Dana Mihai - foto Ioana Chirita TVRinvitaţii primei ediţii se numără Călin şi Ovidiu, doi dintre membrii echipei de la timesnewroman.ro.

Cei care au curaj să intre „În Ţara Minunilor” îi vor cunoaşte pe cei care au făcut din „umorul voluntar”… o treabă serioasă şi îi vor vedea în acţiune pe cei de la Times New Roman, care vor fi provocaţi să comenteze câteva ştiri amuzante pe care le-au ales Dana, Florin şi Mihai special pentru ei.

Tot în prima ediţie a emisiunii este invitat şi Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, care este supus la două probe: un duet cu Dana Nălbaru şi o întâlnire cu o trupă „rivală”, al cărei nume rimează cu „Vunk”.

Idei bune de povestit

Telespectatorii vor afla încă patru poveşti interesante, chiar de la cei care le-au dat viaţă: Andreas Resch, un austriac care vorbeşte româneşte şi care ţine cursuri de brutărie pentru copii cu probleme sociale, Minel Stoica, directorul Şcolii de Rock, video bloggeriţa Tequila şi artistul stradal Irlo, cel care a realizat decorul emisiunii.

Emisiunea „În ţara minunilor” este difuzată în fiecare joi, de la ora 20.10, la TVR 2, şi prezintă poveştile
de succes ale unor oameni deosebiţi, cunoscuţi dar şi mai puţin cunoscuţi, ale căror realizări pot fi un exemplu pentru ceilalţi. Personajele poveştilor sunt români care au reuşit să facă lucruri surprinzătoare în folosul altora, oameni cu idei originale, mici meşteşugari, producători sau întreprinzători care creează produse autohtone speciale. Fiecare ediţie conţine mai multe momente muzicale, asigurate de Hi-Q şi de invitaţii lor. Emisiunea poate fi urmărită şi online pe TVR+.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.