DJ Project si Adela Popescu lanseaza in premiera la ProFM noul single “Vraja ta”

  • Miercuri, 30 ianuarie, la Alarma ProFM si in emisiunea Happy Hour la Pro Tv

Dj Project si Adela Popescu lanseaza un nou single, un cadou perfect pentru Ziua Indragostitilor. “Vraja ta” va fi hitul primaverii, care se va auzi incepand de miercuri, 30 ianuarie de la ora 09.00, in premiera la Alarma ProFM si la “Happy Hour” de la ora 17.30, la PRO TV, acolo unde Dj Project si Adela Popescu vor merge sa vorbeasca despre planurile viitoare, concertele din tara si de peste hotare si despre noua piesa.

“”Vraja ta va fi hitul primaverii si nu spun doar eu asta, o spun toti cei care au ascultat-o pana acum si am foarte mare incredere in ea. Este o piesa foarte pozitiva si senzuala, mi se pare o melodie perfecta pentru Valentine’s Day””, marturiseste Adela Popescu, interpreta Ralucai din serialul Pariu cu viata”, care va reveni din martie la PRO TV cu sezonul 4.

La fel ca orice alta melodie marca Dj Project, si aceasta este un hit inca din fasa. De cand a fost scrisa prima idee. Dupa parerea noastra, dupa parerea oamenilor de studio care au participat la orchestratie, dupa parerea prietenilor care au ascultat-o – clar va fi un hit al acestei primaveri”, declara Dj Maxx.

Noutatea pe care o aduce aceasta melodie sta si in mesajul pozitiv pe care il transmite. Vraja ta! Inca din titlu iti dai seama ca este vorba despre o poveste de dragoste frumoasa, in ton cu anotimpul care va urma, in ton cu ziua de Valentine’s Day”, completeaza Dj Gino Manzotti. Adela Popescu si DJ Project sunt convinsi ca noul single Vraja tava ajunge foarte repede la inimile fanilor si ca o vor canta impreuna in concerte: “La toate concertele noastre reactia publicului este una exploziva. Fanii canta alaturi de noi fiecare melodie si suntem siguri ca vor indragi acest nou single foarte repede inca de la prima auditie”. 


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.