DJ-ii ProFM GreeG si Marius Onuc vor pune in track list-ul Sensation “Ocean of White” o piesa productie proprie

• In aceasta saptamana a inceput constructia decorului la pavilionul central al Romexpo si va contine 48 de fantani arteziene, 120 de cabine de sunet, iar pe langa muzica, apa, lumini, cei prezenti vor asista in premiera in Romania la efecte pirotehnice diferite, in total in numar de 200, pe toata durata noptii

Dj-ii ProFM GreeG si Marius Onuc se pregatesc pentru cel mai mare eveniment dance, la care, pentru prima data, au fost alesi si DJ-i romani sa puna muzica: Sensation “Ocean of White” ce va avea loc sambata, 21 aprilie, la Romexpo, de la ora 22.00 si la care ProFM este partener media. “In spiritul Legalize Joy si al acestei luni, care este speciala pentru noi, imediat dupa aniversarea de 19 ani ProFM, urmeaza sa punem muzica la unul dintre cele mai tari si mai cool show-uri din lume. Sint foarte incintat si emotionat ca o sa ajung pe scena pe care au mixat cei mai tari DJ-i ai lumii”, spune Marius Onuc, care impreuna cu colegul sau de butoane la ProFM, pregateste un track list surpriza.

GreeG dezvaluie insa o premiera: “Abia astept sa fiu acolo, pe o scena unica, la un eveniment unic nu numai in Romania, dar si in lume. Este, daca vreti, cel mai tare party la care puteti sa mergeti in viata voastra. Apreciez ca sintem singurii si primii DJ romani din istoria Sensation Ocean of White, iar in track listul nostru, va dezvalui de pe acum, vom avea o productie proprie, marca GreeG& Onuc”, declara Dj-ul ProFM.

In aceste zile, la Romexpo a inceput constructia decorului, Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti urmand sa treaca printr-o schimbare de proportii. Astfel, locatia unde vor pune muzica Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell, romanii GreeG&Onuc si nelipsitul Mr. White va gazdui un canal ridicat si 48 de fantani arteziene, care bat pana aproape de acoperisul cupolei, in ritmul muzicii. Participantii vor asista la o desfasurare de forte aproape la fel de spectaculoasa precum celebrelele arteziene de la Hotel Bellagio din Las Vegas, cu 100 000 de litri de apa curenta folosita in fiecare ora din cadrul spectacolului si in total peste 200 de oameni vor fi implicati in montarea productiei. Show-ul va beneficia de 120 de cabine de sunet, iar pe langa muzica, apa, lumini cei prezenti vor asista in premiera in Romania la efecte pirotehnice diferite, in total in numar de 200, pe toata durata noptii.

“Ocean of White”, care a avut premiera pe 5 iulie 2008 în Amsterdam, este una dintre cele mai grandioase productii Sensation. Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb, singurele lucruri de alta culoare permise fiind incaltamintea si accesoriile), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Ultimele 500 de bilete sunt disponibile in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.