Distractis Show revine la TVR 1 cu show-ul Distilat de comedie

De luni, 4 noiembrie, de la 21.00, grupul Distractis  revine în grila TVR 1 Distractis, Distilat de comedie_9853cu Distractis Show –Distilat de comedie, care se vede online şi pe tvrplus.ro.

 

A venit toamna, oamenii şi-au pus murături, iar echipa Distractis se mută în pivniţă să facă Distilat de comedieDistractis Show revine la TVR 1 şi pe tvrplus.ro cu noul serial – Distilat de comedie, care combină umorul inteligent de replici cu umorul de situaţie şi cu parodiile muzicale scurte. Membrii grupului Distractis exploatează, în cheie comică, zăcămintele cotidiene de umor pentru a ajunge la temele majore ale prostiei universale.

„Emisiunea se adresează publicului de orice vârstă din mediul urban sau rural cu studii medii şi superioare. Publicul de alte vârste sau cu studii mai mici decât medii este binevenit. Important Distractis, Distilat de comedie_DSC2816este să râdem împreună!”, sunt de părere membrii grupului Distractis.

Din echipa Distractis fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristi Greţcu, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Silviu Petcu, Valentin Gora, Dan Rădulescu, Simona Stoicescu, Ella Prodan, Ilona Brezoianu şi Eduard Cârlan.

Cristi Greţcu este moderatorul noului show, iar acţiunea se petrece, de cele mai multe ori, într-o pivniţă. Fiecare ediţie va cuprinde monologul moderatorului, comentat de specialiştii Haşmaţuchi, Haşeganu şi Haşureanu, o scenetă de ficţiune – Întâmplări de zi cu zi sau noapte cu noapte, tratate într-o cheie fictivă, dar şi prezenţa unui invitat muzical – la prima Distractis, Distilat de comedie_DSC2846ediţie, invitaţi sunt membrii trupei Iris. Un alt invitat, ales din underground-ul de club al umorului (nu membru Distractis) va susţine, tot la fiecare ediţie, un moment de stand-up comedy la rubrica Hai stand-up, stand-up!.

Iar dosarul emisiunii, La trântă cu enigmele, va rezolva în cheie comică o întâmplare enigmatică şi misterioasă printr-un minidocumentar cu reconstituiri şi testimonial.

În fiecare luni seară, de la ora 21.00, telespectatorii TVR vor putea urmări Distractis Show – Distilat de comedie, emisiune realizată de Casa de Producţie TVR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.