Distractis Show: Bacalaureatul se dă cu camere de supraveghere

• Sâmbătă, 16 iunie, ora 20.00, la TVR 1

În ediţia de sâmbătă a „Distractis Show” de la TVR 1, se transmite în direct, prin intermediul camerelor de supraveghere, desfăşurarea probei orale de Bacalaureat la Limba şi Literatura Română de la unul dintre sutele de licee din ţară, unde contează să participi, nu să şi câştigi. Candidaţii vor trage subiectele, le vor pregăti în bancă şi apoi vor susţine proba orală la ceea ce se va numi de azi înainte: „Bac în trei”, un fel de „Menage a trois” pentru tinerii liceeni.

Din păcate, campania electorală a ocupat tot timpul tuturor artiştilor de pe piaţa muzicală de la noi, aşa că aceştia nu au mai putut ajunge în studioul familiei Dristor. Dar Marian şi Dorina Dristor nu au disperat: pentru rubrica „De ce râd chitarele?”, şi-au compus propriul lor cover la „Mulţumesc, iubită mamă” şi „Domnişoară, domnişoară”.

Criza face ravagii în România, dar nu de natură economică: bărbaţii ale căror soţii sunt plecate la lucru în străinătate sunt deprimaţi, deoarece nevestele lor îşi găsesc pe acolo italieni sau spanioli, cu care se cuplează. Dar tot criza îi salvează: un întreprinzător a înfiinţat o agenţie matrimonială care să le găsească perechea printre femeile ai căror soţi sunt plecaţi tot în Spania şi Italia. Dar ce se întâmplă când soţia se întoarce de la muncă din străinătate şi-şi găseşte soţul pregătit de o nouă însurătoare? Aflaţi sâmbătă seara, la „Distractis Show”, de la ora 20.00. Oricum nu uitaţi sfatul întreprinzătorului: „Înainte de a-ţi căuta o femeie nouă, asigură-te c-ai scăpat de aia veche”.

La interviul emisiunii Garantat 0%, urmăriţi povestea clujeanului care şi-a fript o pulpă de pui la flacăra veşnică din Piaţa Mihai Viteazu din oraş. Domnul în cauză este de fapt un protestatar culinar, dar şi reprezentantul organizaţiei FEMEN din Ucraina (femei care protestează în sânii goi împotriva fărădelegilor din întreaga lume). Protestatarul a reuşit, prin acţiunile sale, atât să schimbe modul de negociere al jandarmilor trimişi să-l anihileze, cât şi să-şi impună în România sloganul fetelor de la FEMEN: Dreptate, sânii goi vor să te vadă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.