Dispute intre antrenori pentru concurentii de la „Vocea Romaniei”

Peste 2 milioane si jumatate de telespectatori au ascultat „Vocea Romaniei” la ProTV

 

Vineri seara, show-ul de la ProTV a fost lider detasat de audienta la nivelul tuturor categoriilor de public. Conform Kantar Media, „Vocea Romaniei” s-a clasat in topul audientelor la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, obtinand o audienta medie de 14.6 puncte de rating si o cota de piata de 30.9%, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al doilea, a obtinut numai 5.7 puncte de rating si o audienta de 12%.

Situatia a fost asemanatoare si la nivelul publicului din mediul urban, unde ProTV a fost lider cu o audienta medie de 12.2 puncte de rating si o cota de piata de 24%,  in timp ce al doilea clasat, Kanal D,  a obtinut 4.9 puncte de rating si  9.6 cota de piata. La nivelul intregului public, in minutul de aur 22.08, peste 2 milioane si jumatate de telespectatorii erau cu ochii pe show-ul de la ProTV. In minutul de aur 22.12, inregistrat la nivelul publicului comercial, ProTV a obtinut o audienta de 18.9 puncte de rating si o cota de piata de 38.2 procente.

Locurile in echipele de la “Vocea Romaniei” devin din ce in ce mai putine, iar competitia tot mai mare. Cea de-a patra editie a show-ului de la ProTV a adus in lumina reflectoarelor o noua serie de voci care au reusit nu doar sa intoarca scaunele, ci sa creeze adevarate dispute intre antrenori. Julie Mayaya, moldoveanca cu radacini in Congo, a fost una dintre revelatiile serii. Scaunele celor patru antrenori s-au intors imediat, iar lupta a inceput. Pentru a fi cat mai convingator, Horia Brenciu a tinut sa o imbratiseze pe Julie, insa nici ceilalti antrenori nu s-au lasat mai prejos, asa ca am avut parte de prima imbratisare in grup de la “Vocea Romaniei”. Decizia concurentei a fost insa clara, iar castigatorul a fost Horia Brenciu.

Monica Odagiu a pasit si ea, cu dreptul pe scena de la  “Vocea Romaniei”. In cazul Monicai putem vorbi deja despre o traditie de familie si asta pentru ca anul trecut, sora ei, Ana Odagiu, s-a numarat si ea printre concurenti, facand parte din echipa Loredanei. Monica a reusit sa intoarca doua dintre scaunele antrenorilor, mergand mai departe in echipa lui Marius Moga. „M-am bucurat enorm s-o vad pe Monica pe scena show-lui „Vocea Romaniei” – a declarat Ana Odagiu, sora Monicai. „Mi-am dorit din tot sufletul sa ajunga aici si sa cante pentru a intelege ca este de valoroasa si, mai mult, a primit si feed-back instant, ceea ce a facut-o sa-si regaseasca increderea in ea si echilibrul. Am avut mult mai mari emotii acum pentru ea decat anul trecut pentru mine”, a declarat emotionata Ana Odagiu.

Una dintre cele mai frumoase surprize ale serii a fost Robert Carlet. Baiatul de numai 18 ani a reusit sa-i lase fara cuvinte pe cei patru antrenori care si-au intors numaidecat scaunele. Timbrul sau extrem de special, foarte asemanator cu cel al lui Michael Jackson a starnit confruntarea intre antrenori, care au luptat cu toate armele pentru a-l avea in echipa. Castigatorul a fost insa Marius Moga.

Printre concurentii celei de-a patra editii s-a numarat si Silviu Pasca, pe care telespectatorii il cunoasteau deja din timpul emisiunii “Romanii au talent”. Silviu a reusit sa mearga mai departe in lupta pentru “Vocea Romaniei” intorcand scaunul lui Smiley si pe cel al Loredanei. Alegerea lui a fost insa una clara: Smiley.

Au mai ramas doar doua editii ale “Auditiilor pe nevazute”, timp in care antrenorii trebuie sa-si completeze echipele. Locurile sunt din ce in ce mai putine, iar emotiile tot mai mari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.