Disney Live! organizeaza auditii la Bucuresti pentru turnee internationale

Cu ocazia spectacolelor Disney Live! Mickey’s Magic Show din Romania, echipa Feld Entertainment va organiza la sfarsitul acestei saptamani la Bucuresti, auditii pentru completarea echipei ce urmeaza sa participe in turneele internationale Disney Live!.

 

Superproductia Disney Live!Mickey’s Magic Show va ajunge in premiera la Bucuresti si va avea noua reprezentatii la Sala Palatului in perioada 13 – 17 februarie.

Feld Entertainment, producatorul spectacolelor Disney Live! ce prezinta faimoasele personaje din lumea Walt Disney, este in cautare de artisti, interpreti sau executanti – femei si barbati – pentru eventuale contracte in turnee din Asia, America de Sud, Europa sau Australia pentru sezonul 2013 – 2014. Competente de specialitate cum ar fi: adagio, trambulina, teatru de papusi, patinaj si cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Auditiile vor avea loc duminica aceasta pe 10 februarie, la studioul Perfect Body din Bucuresti (B-dul Carol Nr.61, sector 2, Bucuresti) si vor avea urmatorul program:

 

  • Inscrieri: 15:00 – 16:00
  • Auditii:    16:00 – 20:00

Cerinte si informatii despre auditie

Toti candidatii sunt rugati sa aduca o fotografie portret si un CV. Toti candidatii vor invata o combinatie de dans. Doamnele sunt rugate sa aiba parul coafat corespunzator si un machiaj de scena mediu (neutru). Domnii sunt rugati sa fie proaspat barbieriti. Fara palarii. Auditiile se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

 

# # #

 Despre Feld Entertainment

Feld Entertainment este liderul mondial in producerea si prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie in cadrul turneelor live care inalta spiritul uman si creeaza amintiri de neuitat. Cu o audienta de peste 30 de milioane de spectatori in fiecare an, productiile Feld Entertainment au avut reprezentatii in mai mult de 70 de tari de pe sase continente si includ Ringling Bros. si Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice si Disney Live!.

 Despre Compania Walt Disney in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Compania Walt Disney aduce in fiecare an experienta divertismentului live in Europa in fata unui public de peste 6,5 milioane de persoane. In completarea productiilor muzicale de top, Disney ofera publicului posibilitatea de a trai experiente cu adevarat inedite, prin productii care au la baza personaje celebre din reprezentatiile Disney On Ice si Disney Live!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.