Din 3 octombrie, “Pariu cu viata” poate fi urmarit in avans pe voyo.ro pentru 2 euro/episod

Incepand de luni, 3 octombrie, fanii serialului ”Pariu cu viata” de la Pro Tv au o oferta de nerefuzat: pe voyo.ro serialul lor preferat va putea fi urmarit in avans, contra sumei de 2 euro/episod, inainte ca el sa fie difuzat pe TV.

Astfel, fanii ”Pariu cu viata” vor avea ocazia sa urmareasca aventurile personajelor lor preferate cu 10 ore inainte de difuzarea episodului pe Pro Tv (lunea, de la 20.30).

Cel de-al patrulea episod va fi disponibil contra cost pe voyo.ro luni, 3 octombrie, la ora 10.00, iar seara de la 20.30 va fi transmis la Pro Tv.

“Pariu cu viata” – primul serial muzical romanesc – este povestea de dragoste dintre Ioana Popa (Alina Eremia) si Andrei Anghel (Dorian Popa), doi adolescenti care au o mare pasiune pentru muzica. Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa) sunt elevi in ultimul an la Colegiul National de Arte din Bucuresti. Dezamagita fiind, Ioana gaseste refugiu in muzica, in special in trupa “La-La Band”, un club de muzica moderna infiintat de Raluca (Adela Popescu), noua profesoara de teorie muzicala a colegiului. Cei 20 de elevi talentati care alcatuiesc trupa pop-rock “La-La Band” isi doresc sa ajunga staruri si sa umple stadioane.

2 thoughts on “Din 3 octombrie, “Pariu cu viata” poate fi urmarit in avans pe voyo.ro pentru 2 euro/episod

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.