Din 23 septembrie, Andreea Raicu o cauta pe Regina cumparaturilor

Incepand din 23 septembrie, Andreea Raicu este gazda showului Regina cumparaturilor,  un format international care s-a bucurat de succes in tari precum Franta si Germania.

Regina 4„Imi pare bine ca prin intermediul aceste emisuni, atat invitatele cat si femeile care doresc sa isi imbunatateasca stilul au ocazia sa afle cat mai multe detalii depre diverse dress code- uri, alegerea hainelor in functie de forma corpului sau tendinte.

Sunt bucuroasa sa pot continua ceea ce fac in cadrul comunitatii www.andreearaicu.ro si sper sa vad din ce in ce mai multe femei imbracate cu gust si personalitate”,  spune Andreea Raicu.

In fiecare saptamana, cinci femei vor concura pentru titlul de Regina cumparaturilor si pentru premiul pus in joc.

Fiecare participanta va trebui sa impresioneze prin alegerile vestimentare, tinand cont de tema primita, de buget, dar si de personalitatea sa. Cina la un restaurant luxos, premiera unui film, o intalnire de afaceri, petrecerea de logodna sau o nunta in aer liber sunt doar cateva dintre temele propuse.

Aspiranta la titlul de Regina cumparaturilor nu trebuie sa fie doar o fashionista, ci trebuie sa dea dovada de stapanire de sine, imaginatie si sa se mobilizeze in lupta cu timpul.Andreea Raicu 2

In fiecare editie, la finalul sesiunii de cumparaturi, protagonista zilei isi va prezenta pe podium tinuta aleasa si va primi note de la celelalte concurente.

La finalul saptamanii, participantele vor fi notate si de Andreea Raicu, iar cea care va obtine cel mai mare punctaj va fi desemnata Regina cumparaturilor si va primi premiul in valoare de 1.000 de euro.

Daca vreti sa fiti in pas cu moda, nu pierdeti  Regina cumparaturilor, din 23 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 16:00, numai la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.