Din 15 octombrie, in luna in care show-ul lui Maruta implineste cinci ani, Happy Hour incepe de la 17.30

La ceas aniversar, show-ul lui Maruta are un cadou pentru telespectatorii sai: pentru ca in luna octombrie “Happy Hour” implineste 5 ani si intra astfel in cel de-al saselea sezon de existenta, emisiunea de la Pro Tv vine cu un bonus: un sfert de ora in plus. Astfel, incepand de luni, 15 octombrie, “Happy Hour” va incepe mai devreme, adica de la ora 17.30. De luni pana vineri.

Startul il dau chiar de luni fetele de la Cheeky Girls, care vin in platoul lui Maruta pregatite de show. „Mai obraznice de atat nu se poate!” Asa a exclamat publicul englez, la unison cu cel romanesc, de cate ori Cheeky Girls au facut show. Ba da, se poate! Luni, la ”Happy Hour”, gemenele Monica si Gabriela Irimia imping limtele obrazniciei… dincolo de orice limita. Vor canta, vor dansa si se vor prezenta mai nastrusnice, mai senzuale si mai originale ca niciodata. Din recuzita show-ului lor vor face parte o cada de baie plina cu spuma si clabuci, doua costume de baie minuscule,  inventivitate si o multime de surprize.

Si tot in editia de luni, mentalistul Cristian Gog, castigatorul ultimului sezon ”Romanii au talent”, va depasi granitele pericolului si ale mintii umane cu un numar extrem, cel mai periculos de pana acum. Ceea ce noi, oamenii, nu putem, el poate. Cristian Gog sfideaza moartea luni, la ”Happy Hour”, cu un numar din categoria ”nu incercati niciodata asa ceva acasa”: acesta va soca pe toata lumea cu un numar incredibil de ruleta ruseasca si va arata ca puterea mentalistului merge dincolo de puterea mintii omului obisnuit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.