DIANA ROMAN, cu tiroliana pe apa

Diana Roman, actrita pe care telespectatorii o vor vedea in curand in telenovela Ingeri pierduti, ACASA si-a invins teama de inaltime si s-a aventurat cu tiroliana pe apa.

image

Printre spectacole, repetitii, sedinte foto si turnee, Diana Roman  a reusit sa-si ia cateva zile libere si astfel sa se bucure de vara: Imi era dor de Marea Neagră, tinand cont ca nu i-am mai vazut valurile de vreo 3 ani, anii trecuti am fost in vacanta in Corfu si Spania. Am ajuns la Costinesti si nu regret”, spune Diana Roman.

image

Pe langa orele indelungi petrecute la plaja, Diana Roman a avut activități mai mult sau mai putin “extreme”: “Au fost patru zile foarte active… M-am plimbat cu o barca cu motor pe mare, am reusit sa mă dau cu tiroliana, care traversa o bucată bună de apă. La inceput a trezit in mine emotii mari, având o usoară teama de apă si înăltime, dar de la a doua incercare m-a facut sa-mi doresc sa ma angajez acolo numai ca sa pot face asta zilnic :)”, povesteste tanara actrita din “Ingeri pierduti”.

image

Din aceasta toamna, Diana Roman vine ACASA in rolul Simonei din telenovela “Ingeri pierduti”, sora rasfatata si capricioasa a Anei (Madalina Anea”) care viseaza la o viata pe care sa o traiasca in lux.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.