Diana Enache a ales numele pentru baietelul ei

Duminica, 17 noiembrie, telespectatorii ProTv International vor afla de la prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 13.00 ce nume va purta baietulul ei si de ce l-a ales. In premiera la Weekend cu Monica Dascalu, unde va fi invitata de la ora 17.30, Diana Enache ii va spune Monicai ce bucurii si ce schimbari i-au adus sarcina pana acum, dar si faptul ca a decis cum il va chema pe cel mic.

„Numele lui are o poveste. M-am luptat impotriva numelor straine si neaparat vroiam ca el sa poarte un nume romanesc. Ne gandeam la Mihnea sau Rares sau Tudor, dar, intr-o dimineata, m-am trezit in minte cu Tomas. Pur si simplu si am stiut ca acesta va fi. Si fara h, detaliaza Diana in discutia cu Monica Dascalu.

In plus ea spune ca are noroc de o sarcina usoara, dar procesul de a se obisnui cu ideea nu a fost deloc simplu. E o provocare si mi-a luat timp sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa am un copil, nu mi s-a parut chiar simplu la inceput. Acum, cred ca m-a ajutat si faptul ca ii pregatim camera si cumparam diverse obiecte si vazandu-le, devin
si mai constienta de asta, adauga viitoarea mamica.
Diana, care trebuie sa nasca la inceputul lui februarie, este in continuare foarte activa la munca, iar cu exceptia faptul ca urca mai greu scarile si are momente cand ii e foarte cald in studioul Stirilor ProTv, nu ii e deloc greu.
Legat de stirile pe care le prezinta, ea va detalia duminica, la ProTv International care sunt acelea care au afectat-o cel mai mult. Insa, cei care nu vor rata intalnirea cu Monica Dascalu si invitata ei de la ora 17.30 vor cunoaste o mamica pozitiva si energica, se vor molipsi de buna dispozitie si optimismul Dianei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.