Diana Dumitrescu, profesoara de economie

• Incepand din 6 februarie, in fiecare luni, de la 20.30 la PRO TV

DIANA DUMITRESCU VA PREDA ECONOMIE LA COLEGIUL DE ARTE DIN “PARIU CU VIATA”

Diana Dumitrescu, interpreta Andreei Radulescu din serialul “Pariu cu viata”, care revine din 6 februarie, de la 20.30 la PRO TV, ii va surprinde din nou pe telespectatori in sezonul al doilea. Ea va preda economie la Colegiul de Arte si va filma mai mult alaturi de tinerii din trupa LaLa Band.

Va fi foarte frumos, avand in vedere faptul ca sunt o profa cool, care le permite elevilor aproape orice, numai ca sa se apropie de ei. E interesanta postura de profesoara, se vede altfel de la catedra. Si e foarte placut sa lucrezi alaturi de acesti tineri plini de energie, care reusesc sa te binedispuna in orice moment”, povesteste Diana.

“Personajul meu nu ii invata pe elevi neaparat ce trebuie la o lectie de economie, le impartaseste mai mult principiile dupa care chiar ea traieste, astfel ca fiecare ora se incheie cu concluzia” Banii aduc fericirea””.
Mai mult decat atat, personajul Andreea Radulescu se va implica si in politica, astfel ca sezonul 2 din „Pariu cu viata” va aduce multe schimbari si rasturnari de situatie: “Pe langa luptele dintre elevi, incep si luptele intre profesori si totul devine mult mai interesant”, marturiseste Diana.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.