DIANA DUMITRESCU lanseaza cutiile D’BOX de CRACIUN la TARGUL CLOUD No. 9

Diana Dumitrescu, protagonista din “Ingeri pierduti”, telenovela care ajunge la finalCC1K4032_resize pe 10 decembrie, de la 20.30, ACASA, isi va lansa cutiile D’Box la targul Cloud No. 9 care va avea loc pe 14-15 decembrie in Centrul Vechi din Bucuresti.

Aceasta pasiune a Dianei s-a nascut… dintr-o gluma intre prieteni:

“Am inceput sa decorez cutii si la sugestia unor prieteni, am facut si  pagina de Facebook, lumea a intrebat daca se vand si uite asa am ajuns aici 🙂 Sunt cutii facute de mine, foarte migalos, lucrez cu tehnica servetelului cutii de bijuterii sau de amintiri, care imi poarta numele, D’Box by Diana Dumitrescu”, declara actrita.

“Voi lansa cutiile de Craciun, la care lucrez si noaptea, ma prinde si ora 4 dimineata, asta pentru ca imi doresc foarte mult sa  iasa toate perfect pana la targul Cloud No. 9 de pe 14 – 15 decembrie, unde sunt foarte bucuroasa sa particip, mai ales ca vor fi acolo si colegele mele, Doinita Oancea cu gentile ei, Dilo’s si Ioana Ginghina cu atelierele de teatru pentru copii, MiniArtShow”, adauga Diana Dumitrescu.

Actrita marturiseste ca livingul s-a transformat in atelierul ei de lucru, unde apar cu maiestrie cutii cu motive de sarbatoare, cu dedicatii speciale, care abia asteapta sa fie daruite.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.