Diana Dumitrescu, atrasă de piesele vestimentare neon şi pastel

• Sâmbătă, de la 10.00, pe ProTv şi pe noul canal voyonews de pe voyo.ro

Vara lui 2012 mizează pe două culori-vedetă: neon şi pastel. Designerii români asigură fashionistele că aceste culori tari se poartă combinate, iar cele de pastel puternic accesorizate. Sambata, 26 mai, de la 10.00, în emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, actriţa din Pariu cu viaţa Diana Dumitrescu dezvăluie care sunt preferinţele sale în materie de haine şi care sunt piesele vestimentare care i-au făcut cu ochiul.

Pentru că o siluetă perfectă este pusă în valoare de o haină aleasă cu grijă, dar se menţine în formă maximă cu ajutorul unei alimentaţii corecte, Florin Dumitrescu, unul dintre juraţii show-ului MasterChef, arată cum trebuie ales şi preparat somonul pentru a profita din plin de numeroasele lui calităţi nutritive. Ideal în curele de slăbire tocmai pentru că abundă în proteine, somonul conţine vitamine, fosfor, magneziu şi mai ales omega 3.

Tinerii care îşi doresc un corp sculptat pot lua exemplu de la Dorian Popa din serialul „Pariu cu viaţa”. Dorian merge la sala de forţă de la 16 ani, halterele sunt preferatele lui, iar secretul descoperit pentru a evita rutina la sală l-a făcut să aibă un corp de invidiat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.