Despre fericire la români. Smiley: E un moment când se opreşte timpul. Care au fost clipele supreme pentru Adela Popescu sau Emilia Popescu

Ce înseamnă fericirea pentru români? Câţiva artişti, cântăreţi, medici, oameni de afaceri, jurnalişri au răspuns provocării Mediafax: “Fericirea mea e familia” “Am fost atât de îndrăgostită încât zburam”, “când creez un cântec”, “când am operat intrauterin pentru prima dată”, “când copilul abia născut era la mine în braţe”, “când mă rog şi mi-i imaginez pe toţi cei care îi iubesc într-o buclă”.

Smiley, artist: “Momentul în care creezi o piesă, un cântec, atunci se opreşte timpul! Şi ăla e un moment de bucurie pură care nu are legatură cu lumea în care trăim cu societate, reguli, ego sau mai ştiu eu ce.”

Fabiani Prcsina, 15 ani, declarat cel mai bun tânăr pianist din lume la 11 ani, orfan: “Fiecare zi e un dar dat de Dumnezeu şi fiecare zi pe care cum să spun, o am traită, e o zi frumoasă. Nici una nu este pierdută , decât în cazul în care nu râd. Ziua în care nu râd e o zi pierdută!”

Cosmin Rotărescu, fondator “United Autism”, tatăl unei fetiţe cu autism: “Fericirea mea e familia. Altceva nu poate fi. Soţia şi fetele mele. Asta e fericirea mea!”

Emilia Popescu , actriţă: “ Am trăit sentimentul ăsta atunci când alăptam, în unele momente când eram pe scenă sau când am fost atât de îndrăgostită încât zburam…”

Dr. Ioana Drăgan, specialist în chirurgie intrauterină: “Cea mai fericită zi din cariera mea a fost când am operat pentru prima dată intrauterin o pereche de gemeni şi a fost un moment… wow !”

Irina Reisler, antreprenor: “Cred că pot să spun cu toată gura şi cu toată inima mea că sunt o femeie împlinită , fericită, am un bussines frumos, am o familie extraordinară !Toate lucrurile acestea le-am primit prin munca mea şi prin crezul ca viaţa e frumoasă!”

Amalia Enache, jurnalistă: “Clipa foarte concretă în care copilul abia născut era la mine în braţe, pe pieptul meu şi a fost ceva… a fost ceva ….da…!!!!”

Adela Popescu, actriţă: “Când mă culc şi mă rog,…îmi imaginez aşa, pe rând, pe toţi cei pe care îi iubesc şi mi-i pun aşa într-o buclă frumoasă de lumină şi zic “Doamne, nu vreau decât ce se întâmplă acum!”..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.