Demi Moore se muta la New York ca sa scape de Ashton Kutcher

Repeta mantre prin care incearca sa se convinga ca este puternica, adepta a Cabalei, Demi Moore se gandeste serios sa se mute de pe Coasta de Est la New York. Astfel incearca actrita – pe care telespectatorii Pro Cinema o pot vedea miercuri, 14 decembrie, in comedia romantica “O vara nebuna” – sa treaca peste esecul casniciei ei cu Ashton Kutcher.

Dupa cum marturisea pentru revista „People” chiar un prieten al lui Kutcher, “Demi a vrut sa salveze casnicia lor cu orice pret, insa nu a putut trece peste durerea cauzata de faptul ca a fost inselata”. Drept pentru care a decis sa mearga mai departe indiferent cate eforturi ar trebui sa faca.
Astfel, Demi a continuat sa mearga singura la sedintele de consiliere, la care l-a dus si pe Ashton, insa fara nici un rezultat si a repetat in fiecare zi: “Trebuie sa fiu puternica!”.

Toate acestea nu au fost probabil suficiente, pentru ca Demi s-a hotarat sa asculte sfaturile apropiatilor, care o indemnau sa se mute de pe Coasta de Est la New York.

Demi iubeste sa locuiasca pe Coasta de Est. Are o gramada de prieteni acolo si propriul ei apartament, insa multe persoane i-au sugerat sa se distanteze si fizic de Ashton”, a spus o sursa pentru editia britanica a revistei Grazia. “Orice s-ar intampla se va face cu pasi mici, pentru ca Demi trebuie sa vindece niste rani foarte adanci”, a mai adaugat aceeasi sursa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.