De Revelion totul e posibil. Magic Show la ProTV

Noaptea dintre ani este noaptea dorintelor, noaptea in care totul este posibil la ProTV. CC1K9738_resizeVedetele invitate vor lucra cu cei mai tari magicieni din tara pentru a pune in scena un “Magic Show”, un spectacol extraordinar plin de surprize, umor, situatii neprevazute si transformari neasteptate.

Andra si Catalin Maruta vor fi gazdele telespectatorilor ProTV, gata sa aduca magia in casele oamenilor.

CC1K9700_resizeLaura Cosoi, Razvan Fodor, Gina Pistol, Pacha Man, Daniel Max Dragomir sau cei trei MasterChefi sunt printre vedetele care in ultima noapte din an se transforma in asistentii celor mai tari magicieni si fac tot posibilul sa puna cat mai bine in evidenta numarul prezentat.

Printre cei care sunt gata sa ii lase muti de uimire pe telespectatori se numara mentalistul Cristian Gog, Vlad Grigorescu, finalistul de la “Romanii au talent”, Lorenzo, magicianul care s-a ocupat de aparitiile spectaculoase ale CC1K9791_resizeLoredanei in ultimul sau concert, Cristina Strecopitov, prima femeie magician din Romania, simpaticul Andrei Andronachi, Mydas, Eduard Malita, Cezar Balasoiu, Marius Paraschiv sau Robert Tudor.

Fiecare a pregatit un numar spectaculos sustinut de vedetele invitate in platou. Atmosfera va fi intretinuta de cele mai tari hit-uri cantate de Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puyasi Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu.

Noaptea magica dintre ani este noaptea in care totul este posibil la ProTV, asa ca telespectatorii vor avea ocazia sa asculte muzica populara cantata de Horia Brenciu, Julie Mayaya, Octavian Strunila, Pacha Man si Don Baxter sau de cei trei Masterchefi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.