De luni, primăvara începe la TVR 2

• Din 12 martie, emisiuni şi vedete noi dau culoare grilei de programe a postului

• Din această primăvară, Paula Chirilă, Cristina Cioran şi Răzvan Exarhu se alătură echipei TVR 2, iar Irina Luca revine la postul care a consacrat-o.

Grila de primăvară TVR 2 a pregătit un buchet de noutăţi şi programe menite să aducă telespectatorilor mai multă energie, informaţie, bună dispoziţie şi dinamism.
Astfel, de luni, 12 martie, prime-time-ul TVR 2 se va extinde, iar programele pilon vor începe la 20.30 („Ora de Business”), 21.30 („La Mustaţă”) şi 22.30 („Ora de Ştiri”).
Din 19 martie, TVR 2 inaugurează trei noi tronsoane dedicate celei mai mari producţii ale Televiziunii Române, primul proiect comun transfrontalier. Este vorba despre „Fabrica de staruri”, reality-show a cărui desfăşurare va putea fi urmărită zilnic la TVR 2, de la ora 10.00 (luni-duminică), de la ora 20.00 (luni-vineri) şi de la ora 23.30 (luni-duminică). Acestea reprezintă doar o parte din proiectul „Fabrica de staruri”, pe care TVR îl transmite atât pe TVR 1, cât şi pe TVR 2.

Răzvan Exarhu va avea şi el o contribuţie importantă in acest nou sezon, aducând, în fiecare sâmbătă, la TVR 2, de la ora 13.00, „România delicioasă”. Emisiunea sa îl va completa pe Jamie Oliver, care va fi prezent duminica, tot de la ora 13.00.

Din 18 martie, în fiecare duminică, de la ora 13.35, Paula Chirilă şi Cristina Cioran aduc cea mai nouă producţie de divertisment – „Pericol de explozie”. Este vorba despre o emisiune-magazin cu mult umor şi replici spumoase, transmisă în direct, care va fi, aşa cum promit cele două gazde: „despre femei cu bărbaţi pentru femei şi pentru bărbaţi”.

În a doua parte a lunii martie va reveni la Televiziunea Română programul „Teleşcoală”, cu un tronson zilnic la TVR 2, de luni până vineri, de la ora 16.00. Răspunzând nenumăratelor solicitări bazate pe rezultatele dezastruoase ale elevilor la Bacalaureatul 2011, TVR 2 va aduce din această primăvară meditaţii cu profesori de top la principalele materii ale acestui examen şcolar, cu precădere la Limba Română şi Matematică.

Sfârşitul de săptămână va fi muzical, cu programele speciale de la miezul nopţii: „Unora le place…” (vineri), „Timpul chitarelor” (sâmbăta) şi „Acadeaua” (duminica). Emisiunilor deja consacrate, precum „Paşaport de România”, „D’ale lu’ Mitică”, „Arena Leilor” sau „Răzushow”, care revin în această primăvară cu noi sezoane, li se adaugă la TVR 2, din 17 martie, „Aventura urbană”, cu Irina Luca, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.