De Craciun, Grig Chiroiu din „Trasnitii” a ramas blocat pe o duna de nisip in Dubai

Grig Chiroiu, alias Pupăză din serialul „Trăsniţii” şi-a petrecut vacanţa de iarnă pe tărâmuri DSCN1628exotice, alături de familie. 

„Pentru că anul trecut nu am fost la mare, ne-am dorit să ne petrecem vacanţa într-un loc însorit şi să ne prindă Revelionul, cum e normal… la plajă! Asadar, Dubai!”

„Pe lângă faptul că ne-am relaxat aproape în fiecare zi la malul mării, am mers într-o croazieră cu vaporul, iar într-un părculeţ de lângă plajă am văzut… o pupăză, normal! E clar, mă urmăreşte peste tot! Dar nu a fost o pupăză din specia « Chitrei »… doar se afla în Dubai, nu ?”, povesteşte „Trăsnitul”.

wpid-DSCN1558.jpgGrig şi familia lui au avut parte şi de aventuri. „Atractia cea mai mare a fost un safari în deşert, unde am avut şi peripeţii, rămânând blocaţi pe o dună de nisip. Nu a fost nicio problemă, pentru că au venit aproape 20 de maşini dintr-o caravană şi ne-au scos imediat. Turiştii din celelalte maşini ne-au considerat «cool» şi au început să facă poze cu noi”, a spus Pupăză.

 

„Am mers pe cămila, ne-am facut poze îmbrăcaţi în portul tradiţional şi, culmea, am putut chiar să bem o bere adevărată. A fost singurul loc din Dubai unde am putut cumpăra şi bea o bere. Trecerea dintre ani m-a găsit tot acolo, admirând cel mai mare wpid-a1-f1-m298664-4.jpegfoc de artificii din lume”.

„Am vizitat o parte din ce se putea vizita, inclusiv mall-urile, făcând şi ceva cumpărături, unele chiar la preţ întreg”, a precizat „Pupăză”.

Pe Grig Chiroiu îl puteti urmări în serialul „Trăsniţii”, de luni până joi, de la ora 22.15, numai la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.